Måndag!

Aloha!
Då har det blivit Måndag.
Idag var det första dagen på Salongen i Vällingby, vilket inte var speciellt kul så jag gav upp efter en timme, men så fort jag kom dit vid typ tio i nio på morgonen så satt jag först och pratade med salongensägares man, vilket var trevligt men sen vart det inget mer än så. Jag fick sitta och läsa tidningar i en timme och efter ett tag så tröttnade jag och sa att jag ville åka och att jag inte tyckte det kändes något bra.
Nu ska jag försöka göra ett tredje försök med en Salong som Kajsa kände någon som jobbade där. Mamma ringde henne
idag så Kajsa ska kolla med den Salongen om dom kan ta emot en praktikant. Om inte det funkar så får vi se hur allt blir, då kanske jag försöker sattsa på ett annat yrke.
Jajja efter att jag varit i vällingby så drog jag hem och tog ut Yoshi, Molle och Kajsa sen drog jag vidare in till stan för att käka lunch med mamma och prata lite om Salongen kanske skulle kolla upp. Jag käkade Mcdonalds och mamma en Ceasar sallad och efter det åkte jag hem igen. Jag var supertrött så jag försökte sova precis när jag kommit hem sen ringde telefonen, Suck! Det vart inte mycket till sömn där inte! ;p
Jag försökte aldrig somna om så jag tvättade lite och städade litegrann på mitt rum, efter det så har jag laddat ner en film, The uninvited, skitläskig!
Igårkväll hade jag laddat ner filmen -The unborn- jag satte väl igång filmen kanske vid 10 men vågade fan inte kolla klart på den, grymt läskig så det vart att jag gick in till mamma och sov i hennes säng, haha vart ju jätte rädd. Aja det var najs att sova där, jag ville verkligen inte gå upp imorse så inatt har jag sovit grymt bra!
Eftersom att jag inte har fått reda något på Salongen som Kajsa visste så kommer jag att vara ledig
imorgon så då tänkte jag forsätta måla lite utomhus igen och hjälpa mamma litegrann! Pablo snacka om att vi kanske skulle ses också så vi får ses hur det blir. Kanske kan bli en och annan film också, jag älskar att kolla på skräckisar, bästa jag vet typ! :)

Juste mamma har föresten vunnit en Thailand resa så det kommer att bli Thailand för oss om nån/några månader, SKÖNT!
Måste bara fixa ihop 3000:- bara om pappa kan tänka sig betala 2000:- men det fixar jag lätt, eller hur Mamá? ;)
Jajja nu ska jag fortsätta att lata mig framför mina filmer igen haha!
KRAM Erica.

Lev livet med en klackspark!


 Godagens!
Nu har det blivit mamma vecka igen så nu bor jag i ängby denna vecka!
Jag, mamma och bror har precis kommit hem från Barkaby, Daniel skulle kolla på en data så jag ville bara komma med och vara sällskap vilket var skittrist!
Igår målade jag och mamma våran "bod" hela dagen typ, tänkte att jag kunde hjälpa mamma med det så igår var jag igång nästan hela dagen. På kvällen stannade jag hemma jag orkade inte gå ut så jag slappade såklart framför tvn med alla hundarna! :)
Imorgon ska jag jobba första dagen på en Salong jag har fått från skolan, den ligger i vällingby så vi får se hur det kommer att gå! Jag börjar vid 9 och slutar kl 18:00, det ska nog bli bra. Jag kommer att vara i veckan en vecka i månaden och sedan vara på frisörsalongen, toppen!
I fredags var jag hemma hos Pablo hela dagen typ efter att jag slutade i skolan vid 11, jag åkte hem till pappa en snabbis för att käka bara sen skulle jag ut igen och gå på någon fest men jag struntade idé och åkte limosin med några inne i stan. När dom blev avsläppta där så åkte jag och Micke till Jungfrusund och hämtade upp pappa och några av hans kompisar, värsta röjjet det var i limosinen på vägen hem. Jag hade iallafall en superkul kväll!
Sen så Igår rensade mamma hela min data så nu är det som ny igen!! Har laddat ner lite filmer som jag tänkte kolla på nu också så jag säger tack för mig idag, Kramen Erica.


Onsdag yeas

Tjenixen!
Nu är jag somsagt hemma hos pappa denna vecka så det blir inte mycket data, så jag har inte skrivit något dom senaste dagarna.
Idag vaknade jag kvart över 7 och skulle iväg till skolan. Jag har galet sköna tider i skolan, har bara två lektioner och sen lunch om jag känner för det. Så idag slutade jag vid 11 och åkte hem till mamma i Ängby en stund, jag var galet trött så jag gick och snarka i två timmar, skönt!
Vid två tiden kom aly hem till mig, fast jag var så jäkla trött så orkade knappt göra något och åkte hem till pappa i Stenhamra någon halvtimme efter.
När jag kom till pappa så var jag inte ett dugg trött så nu har jag precis städat hela huset, diskat och tvättat några omgångar tvätt.
Nu har pappa precis kommit hem och Kajsa kommer snart så ska vi kolla på Män som hatar kvinnor. Jag har ioförsig redan sett den 3 gånger denna vecka men det är ju så jäkla bra!
Imorgon så blir det ingen skola för mig, jag och pappa ska åka in mot stan vid 07:00 och gå på ett möte så jag hinner inte komma dit, efter det får vi se vad som händer! :)
Nu ska jag logga ut från datorn så skriver jag imorgon igen. Kramen Erica.


Fredag!

Aloha!
Nu har jag precis kommit hem ifrån bromma, jag mamma och min bror åkte iväg till Coop och handlade lite osv..
Har nyss käkat Mcdonals, mums!
Idag orkar jag inte göra någotning alls så jag blir hemma ikväll med mammsen och myser i soffan framför tv, vi var och hyrde en film tidigare idag, -Wallander-Tjuven- så det blir najs med lite slappisfredag!:)
Igår glömde jag bort att skriva men kan berätta vad som hände då,
var med pablo hela dagen typ, Nima var här också några timmar på dagen, vi spelade gh och det sög haha!
Senare på kvällen fick jag måla pablos tånaglar och noppa ögonbrynen haha, söt!
Han sov över här så imorse drog han till skolan vid nio men kom tillbaka igen för att han inte viste vart han skulle:)
Jag var med Pablo och Nima tills kl 12:00 och sedan åkte till skolan. Det var första dagen idag, var väl ingen hitt ,men det ska nog bli bra!
Imorgon  ska jag ju åka till pappsen igen i Stenhamra, har varit hos mamma nu en vecka så imorgon är det byte! :) Imorgon tänkte jag festa lite, på dagen runt 1-2 ska jag åka till Ekerö så får vi se vad som händer senare på kvällen!
Nu ska jag stänga av datan och bara slappa sönder. Kramen på er, Erica.

Onsdag!


TjenisTjenis!
Nu är kl 17:13, jag har precis tagit en kaffe&en cigg med mammsen.
Idag i nån timme eller två så har jag legat i solek och stekt och läst lite bok!
Sedan har jag kollar på två Tzatziki filmer haha, dem e skönaste! Snart ska vi äta mat och sen drar jag vidare till Ekerö.
Jag tänkte åka hem till Pablo, sen senare hoppas jag på att Malin kommer också!
Jajja nu ska jag ladda ner lite mjuusic till min mp3, hadet toppen! Kramen Erica.

Tisdag!

Hejsan igen!
Igår glömde jag faktist bort att skriva..
Menmen igår var jag med Pablo och kolla lite film på förmiddagen, han sov ju över..
Sedan åkte vi till Brommaplan vid halv 3 för att jag skulle ta blodprover!
Efter det åkte jag till mamma i Hötorget, Pablo stannade kvar i Bromma för han skulle vänta på nån kompis..
I stan så handlade vi nytt hår till mig så nu e det finfint! :) Det blev blond med bruna slingor, skitfint, så igår när jag kom hem ifrån stan var jag hemma och fixade med håret.. på kvällen sattt jag och mamma och kollade på -När mörkret faller- skitbra film är det!
Idag vaknade jag först vid nio och kollade på lite film, Egentligen skulle jag ha träffat Andreas men jag var alldelles för trött för det.. Men vi bestämde oss för att träffas en annan dag och åka till Grönan hoppas jag på, måste ju åka Insane innan Grönalund stänger.. Jag har inte varit där en, det är väl ingen favoritplats men på Insane åker man ju upp och ner, Me Like!
 Idag jag var så jäkla trött efter att Pablo sov här, kunde knappt somna så jag la mig igen och sov till kl tre.
Runt 5 så käkade vi, mamma hade gjort köttfärssås och spagetti, mums! Sedan åkte vi till Vällingby för att se på -Sommaren med Göran-, den var väl bra men absolut inte vad jag hade förväntat mig, jag trodde att den skulle vara bättre, menmen den var helt okej! Haha till bion käkade jag frysta björnbär och en stor cola, det är livet typ! ;)
Imorgon får vi se vad som händer, hörde nått rykte om bra väder så det kanske blir playan för mig höhö!
Aja nu har vi precis kommit hem, jag tänkte lägga mig och mysa med hundarna och kolla tv så vi hörs imorgon! Ha en toppenkväll. Kramen Erica.

Movietime med mamá! :)

Tjenixen igen! Nu har det blivit kväll.
Idag har jag varit i Stingsen och shoppat, det gick väl inte något vidare bra men lite kläder hittade jag iallafall!
Köpte typ bara några tröjor och av mamma fick jag ett jättefint halsband, TACK!<3
När vi var på väg hem stannade vi till och hyrde tre st filmer som vi tänkte kolla på.
Jag valde en av Halloween filmerna som jag precis har sett en bit på.. Men eftersom att mamma ska upp och jobba imorgon och ska lägga sig tidigare så ska jag kolla klart på den senare.
Nu ska vi sätta oss i soffan och kolla på antingen Wallander tror jag det var? Eller på nån annan svensk film.
Senare ska Pablo komma också och sova över, fast som vanligt är han typ fett seg så vi ska börja kolla på en film!
Aja jag skriver imorgon igen, ha en superkväll alla! Kramen Erica.

På rätt väg igen, love it!

Tjenamorsen igen! Ja jag vet, jag är jäkligt kass på att uppdatera bloggen, men nu är jag igång igen och ska försöka skriva regelbundet igen. Jag har varit hemma hos pappa i ca två veckor och hans internet har knasat en del. Nu är jag tillbaka hemma hos mamma efter mycket drama mellan oss men nu känns det faktist precis som förut om inte bättre!
Om man tittar tillbaka några månader så låg jag nästan alltid på mitt rum och kollade på en himla massa filmer och bara var för mig själv. Nu ska jag börja umgås med min familj igen! Dom är ju det bästa man har, så nu blir det ett ärligt försök igen och fixa allt till rätta igen!
Från och med 2 dagar sen så ska jag inte heller dricka mer än varannanvecka en dag, lovat mammsen och pappsen det annars blir det konsikvenser och det vill jag ej! Livet handlar inte bara om att festa, visst det är superkul men man måste ta hand om sig själv lite också. Så nu blir det nya Erica!
Igår  var det ju The Voice, hade tänkt åka dit men jag kände att jag hellre ville vara hemma och mysa med mamma, kom hit igår så jag struntade i det, vi hade det trevligt här hemma iallafall!
Idag hoppas jag på att det blir shopping med mamma i Stinsen (ett centrum för dom som inte vet)
Jag är jäkligt shoppingsugen så jag hoppas på det!
Nu i veckan har jag väl mest bara roat mig, jag har jobbat med pappa litegrann också för att betala av mina skulder, sen har jag varit ute med våran båt och myst i solen, träffat kompisar och festat en del. Veckan har varit superbra!
Juste, i Torsdags var jag Malin och Rebecka ute och skulle in till stan på 08, jag hade köpt öl och dom två cider, självklart kom två civilare och tog alltihopp, menmen det går fler tåg, öl är inte livet haha! Fast den kvällen gjorde jag bort mig rejält faktist.. Jag hade lovat pappa att vara hemma till kl 12 för det går knappt några bussar hem på vardagarna... Men jag sket som vanligt ide och drog på fest istället, det vart övernattning hemma hos Esmat med Malin och Musse då.. Aja den kvällen var grymt kul iallafall, så på det sättet ångrar jag ingenting..
Men som sagt nu ska det bli ändring! Ska få upp förtroeendet för mamma och pappa så att dom kan lita på mig nu.
Aja nu ska jag fortsätta fixa mig, har precis duschat en snabbis och slängt på mig lite smink och kläder!
Jag kommer att skriva senare ikväll också, ha en toppendag alla barn! Kramen Erica.

Make you're choise.

Hejhej!
Igår var jag ute med båten hela dagen, träffade massor av våran familjskompisar, det var trevligt faktist.
På kvällen var jag ute i Ekerö hemma hos Tommy. Det var väl ingen höjdarkväll, fast jag träffade galet sköna killar ifrån Göteborg nere vid Ekerökanalen hehe :)
Jag kom hem vid ca 02:00 igår så idag har jag bara legat och slappat hela dagen, skönt!
Imorgon ska jag åka till ekerö så att jag är där vid 13:00, tänkte att jag skulle sola lite med Angelica &Yoshi och bara ha det riktigt mys!
Men men nu ligger jag och kollar på Saw 3, kände att jag bara ville skriva några rader innan jag ska logga ut från datan!
Kramen Erica.

I still love you

Hejhej!
Igår var jag bara hemma, lovade pappa det.. Så jag och Yoshi låg och kollade på massa filmer och tog det lugnt bara.. Pappa var ute med båten med några kompisar.. Han har fortfrande inte kommit hem och skulle vilja käka lunch, men han har ingenting hemma :( Aja får väll vänta ett tag till..
Idag får vi se vad som händer om jag bara stannar hemma eller om det händer något kul ute, we will see :)
Nu har jag precis satt på Wallander-Hemligheten så nu blir det slapptime och vänta på pappa!
I Torsdags var jag föresten ute med Linneas båt, vi hade skittrevligt, men jag hade sagt till papa att jag lovade jag skulle vara hemma vid 12 men där svek jag han:/ Därför bestämde jag mig för att bara vara hemma igår.
Aja jag skriver igen lite senare! Kramen Erica.

Nu är vi på fel väg igen.. SUCK!

Hej alla! Nu har det äntligen blivit kväll, jag är supertrött efter en toppendag i stan med Linnea&Yoshi.
Jag gick hemmifrån mot tunnelbanan ca kvart över 1, skulle möta Linnea vid Brommaplan klockan halv 2.
Så i stan gick vi mest runt och kollade affärer och käkade m,m.  Mycket trevligt!
Nu har jag precis kommit hem, jag och Linnea träffade Albin i Ekerö så han lämnade mig hem med bilen, Tack!

När vi hade varit klart inne i stan så åkte vi hem till mamma i Ängby för att jag skulle klippa Linnea.. Men tyvärr så vart det ändrade planer.. Jag och mamma började bråka så jag åkte till pappa här i Stenhamra.. Så nu är jag trist nog inte välkommen hemma hos mamma ELLER pappa.. Imorgon säger dom att dom ska ringa sos och fixa en fosterfamilj..
Om dom skulle lämna bort mig igen för saken vi bråkade om idag så kommer jag nog aldrig att förlåta dom är jag rädd.. Förra gången kunde jag det för då förstod jag själv att jag hade gjort fel.. Men denhär gången var det inte mitt fel..
Aja jag hoppas att dom tänker på saken en gång till och inte gör det största misstaget i livet.. Skulle vara så synd att inte få vara med familjen..
Ledsen mamma för att jag är som jag är, men idag var det inte mitt fel.. Jag förstår att du fått nog.. Men man måste fortsätta att kämpa.
Jag skriver detta öppet för att jag vet att du läser bloggen.. Hoppas att du får dig en tankeställare iallafall.
Menmen nu ska jag ligga och mysa med Yoshi i sängen och kolla på Saw 2.. Jag skriver imorgon igen, Tack för idag Linnea, du är underbar! :)

Schteeek i solen!

Godmorgon!
Idag vaknade jag vid halv tio.. Låg kvar i sängen en stund så jag skulle vakna till lite.
Nu har jag precis duschat och sla ut i solen och steka lite hade jag tänkt!
Igår köpte mamma en bok som jag ska börja läsa.. Jag vet (förvånad) är jag faktist själv.. Jag brukar aldrig läsa böcker men den boken värkar faktist vara intressant..
Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Nella ville träffas men hade glömt bort att jag skulle träffa Linnea, så vi får se vad som händer!
Ikväll får jag se om jag bara ska slappa hemma igen eller gå ut, we will see:)
Nu ska jag iallafall ut och steka med cola,musik och en skön bok!
Jag skriver lite senare idag! Vi hörs då, kramen Erica!



nattinatti

Aloha igen! Nu tänkte jag att jag skulle säga hej till kudden.. Har suttit här i mer än två timmar och försökt få till designen på bloggen.. Vet inte vad ni tycker menmen, nu ser den inte likadan ut som förut iallafall. Nu har jag en superbralåt på bloggen, förut hade jag Mikael Jackson som första låt i nån månad så jag tröttnade.
Nu blir det att kolla på "Beck-pojken i glaskulan" sen sova :) Kramen Erica.

Nu är vi på rätt väg igen..!



Aloha!
Nu har det blivit kväll.. Dagen har varit slapp och trevlig!
Imorse vaknade jag först kl 06:00 och gick ut med Yoshi så han skulle få kissa lite, efter det gick jag och la mig några timmar igen till klockan 10..
När det började bli lunchdags åkte jag in till stan för att äta med mamma. Yoshi följde såklart med! Maten vi åt blev en supergod macka från sandýs.
Egentligen skulle jag bara åka in till stan för att handla piercingar, men jag kände att jag och mamma behövde prata lite..
Nu känns det som att vi är på rätt väg, så det är toppen!
Efter att jag varit i stan så skulle jag pierca kinderna, som i LA ink -Pixie- där har så och det tycker jag är supersnyggt!
Det vart absolut inte snyggt på mig så nu har jag tagit bort dom igen haha!
Nu på kvällen har jag kollar film, käkat middag och gjort kycklingsallad till lunch imorgon.
I Lördags vart det fest i Närlunda igen, jag hade galet kul! På dagen så var jag i Stenhamra och jobbade några timmar på Restaurangen, jag trivs och det är jäkligt roligt att jobba där..Fast just i Lördags vart det ganska stressigt eftersom att kocken tydligen var ledig och alla andra servitriser så jag fick pringa runt där själv och ta beställning&servera, men stress gillar jag så det var lugnt ändå.
Jag jobbade till kl 20:00 då jag mötte malin vid restaurangen, så gick vi hem till mig. Jag hade typ 20 minuter på mig att duscha, tag på mig kläder och sminka mig.. Men det gick! Jag hade en superkväll, tycker det är skitkul att träffa dom som man inte har träffat på länge, I like!
Igår Låg jag väll mest och sov hela dagen, kom ju hem ganska sent efter Lördagskvällen.. Så mycket gjort blev det inte igår utan bara att slappa!
Nu tänkte jag gå och kolla på lite film och bara tadet lugnt, Nella ringde mig och ville träffas, fast jag har lovat mammsen att vara hemma lite mer.. Men imorgon ska jag nog åka med henne till stan eller något sånt.
Slut för mig, nu blir det film&mys med hundarna!
Kramen hadet toppen, Erica.

RSS 2.0