Hemma igen! :)

HÄÄÄÄJ!
Kom precis hem. Har jobbat lite och åkt till Vällingby för att hämta en jacka. Fick den faktist av milou men hon fick 100:- ialf.. höhö :D
Den såg inte riktigt ut som jag tänkt mig men det blir nog sketbra! Har inte tästat den än heller ioförsig.
Sen vart det 3 st snygga örhängen, trosor och ett par läckra strumpor med paljetter längst upp. så idag är jag nöjg;)
Nu ska jag nog städa till lite på rummet sen vila lite.. är sketseg... Sen ska jag försöka koppla in så att jag kan kolla på film via datorn. Det är riktigt klurigt att få ihop det! Men ska göra ett nytt försök idag! :D
KRAM hörs senare!


Hemma efter -Luftslottet som sprängdes-

Heeeypa!
Kom precis hem ifrån bion, filmen var faktist jättebra! Men nu har jag lite ont i rumpan för att vi har suttit i fan mer än två timmar. Aja det var värt det iallafall ;) Nu är jag supertrött och ska kolla lite tv sen säga hej till kudden. Imorgon har jag äntligen sovmorgon igen som vanligt eftersom att jag har salong nu:)

Innan bion så såg vi att H&M var öppet så mamma smet it och skulle kolla efter en jacka vi sprang runt och letade efter i stan för några dagar sen. Vi hittade aldrig min storlek men där fanns den! Är fett med glad, älskar jackan! Den är ju supersnygg!

Jajja see u tomorrrrow ;D KRAMEN Erica.

Denhär snyggingen köpte jag idag. Inte exat likadan men nästan.. Det var sjuktsvårt att hitta bild men men ;D
SNYGG VA? ;)


Biodaxxx!

aloha!
Är fortfarande fett slapp asså! Blir nog bättre imorgon igen:)
Har precis käkat skitgod mat som mamma gjort. En ny rätt, det var sketgött faktist:) Nu ska vi snart åka till Vällingby för att kolla på bio. Vi ska se på -luftslottet som sprängdes- Tror att det är skitbra! Och jag orkar fanemig inte fixa mig.. Idag bjuder jag på mitt slitna feejs höhö.. Jajja det är najs ialf! Vi höres efter filmen typ. Den börjar kl 6 så ska ta på mig nu sen ska vi nog dra! KRAM Erica.

http://www.teaterbiografen.se/bilder/luftslottet.jpg


Scccchleten!

hejhej!
Idag är jag rätt sliten från gårdagen, det vart utgång så det vart ingen luuugn och skön tvkväll Jag drog med 2 st till farsta om jag mins rätt?
Ångrar att jag gick ut, det sög faktist Menmen idag blir det förmodligen bio, tänkte åka och hämta mina grejer hos Mike i Stenhamra men han skulle inte vara hemma idag så han kommer förbi med det på jobbet imorgon:)
Nu ska jag slappa och försöka vakna till lite! KRAM Erica.

http://www.nyhetsverket.se/uploads/anna/86c8c9c1f33fb369aacc24c83472f2f1238865828257.jpg


Home tonight i think!

goddag! Idag blir jag nog fanemig hemma! Är faktist lite sugen på att bara ligga i sängen framför ett par filmer och cola! Har nog ingen lust att gå ut idag.. Sen blir det förmodligen bio imorgon och då vill jag vara pigg!

Ioförsig, man ska aldrig säga aldrig men jag blir nog hemma idag och myser med hundarna och min underbara mamma! :)
Ikväll ska vi käka rövben, feeeeeett gott, MUMS! :D jajja höres! KRAM Erica.
http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.171805.1230646425!image/2434042680.jpg_gen/derivatives/w219/2434042680.jpg

höhö aaaaloha!

GODDAG allesammans!
Igår var det faktist rätt trevligt. Är inte så sugen på ekerömänniskor men det funkade faktist bra :)
Drog hem vid 3 typ med taxi. Och jag e fett nöjd jag fick åka för 20:- från bromma och hem haha feett najs! :D
Nu ska jag försöka piggna till lite så fårvi se vad som händer ikväll! KRAM Erica.


HEEEJPA!- fiesta!

Nu ska det ut och röjas! ha en toooooooooppen kväll PUSS&KRAM Erica! :D

Fredag- veckorna går sketfort !

Gooooodmorgon!
Äntligen Fredag igen, fasen vad veckorna bara drar förbi en.. Fett najs! :D
Nu sitter jag i skolan på min sista lektion för idag, har precis fårr godkänt på ett prov höhö, jag e såååå dööktig;)
Efter Lektionen (den slutar halv 11) Så tänkte jag dra in till stan och kolla lite affärer sen vid halv 12 ska jag käka lunch med mamma :)
Nu är jag helt skuldfri från mamma, fett skönt! Så jag har 500:- som jag tänkter kolla om jag hittar något för.. ska inte handla upp allt men lite ialf (a)
Ikväll blir det fest och ett par öl så det blir nog trevligt! Nu på dagen när jag kommer hem så hoppas jag att Milou har vaknat och kan komma över så ska vi fläta lite och senare ta några öl. Det blir nog en riktigt soft Fredag! :D
Mamma ska vara kvar på jobbet ett tag så fårse om jag träffar henne innan jag drar till Stenhamra Hon ska ha några kompisar över idag och sjunga sönder huset så hon klarar sig nog bra utan mig haha ;) Kanske kommer hem lite tidigare och joinar dom, fårse vad som händer! :) .. Sen ska jag nog åka till Mike före festen och ta någon öl där och snacka lite skit,
Jajja vi hörs senare sötnosar! KRAM Erica.

Godnatt sötnosar! <3

Haaaj!
Nu ska jag snart sova! Ligger och kollar på Mammas Pojkar, det är faktist ett grymt intressant program.. Sitter bara och väntar tills det blir lite catfight eller nått mohaha! :D
Menmen tänkte stänga av datan nu och snart säga hej till kudden! Ska upp tidigt imorgon.. Har ju skola, blä!!
Jajja nästa vecka har jag Salong igen sån det är bara att stå ut en dag till! ;)
Tråkigt nog så kom min mobil inte idag heller.. men vi hoppas på ett nytt försök imorgon!
Hörs imorgon KRAM och godnatt! Erica.

http://www.tvplaneten.se/polopoly_fs/1.1251112.1254749784!image/2667432241.jpg_gen/derivatives/w450/2667432241.jpg


Home sweet home! ska slappa sönder!

Aloha!
Har flätat ända sen kl 11 idag! Så nu är jag helt slut! Har precis tagit en cigg och käkat mammas goda mat!
Nu ska jag fasen slänga mig i sängen och glo på film, det är jag värd! Men nu har jag ialf 900:- avdraget på mina skulder, yeaas! ;)

Om någon vill ha rastaflätor så är det bara att säga till! :) KRAM Erica.

Nytagna pic's! - Tosdag, pink lady!

Ha en bra dag! Nu ska jag till jobbet och göra rastaflätor på en kund! :) KRAM Erica.

GODNATT ALLA BARN! :)

Nääe nu ska jag nog sova! Har precis fixat naglarna och flätat!
Jag satt faktist uppe med mamma en stund och gjorde henne sällskap, det var hon värd haha ^^
Jajja ska slänga mig i min nybäddade säng och nya lackan! fyyy vad jag ska sova som en stock! Är sjukt trött så natti natti!

http://bitte.webblogg.se/images/2008/13761804_166374b_19571934.jpg

Hittade denhär äckliga bilden, fett äckligt, varför vill man ha så långa naglar? Undra vem som torkar henne när hon har bajsat... aja vissa saker är inte rättvist ;) KRAM Erica.

Fakta om bruden kommer här! ;

I 27 år har naglarna växt obehindrat. Tack vare minutiös omsorg har de tillsammans uppnått 7,51 meter.
– När de blir smutsiga tvättar jag dem med en tandborste och jag är mycket noga med manikyr, säger hon till Reuters.

Redmonds liv är numera ganska begränsat. På nätterna sover hon med naglarna hängande utanför sängen för att minimera skaderisken, och toalettbesyren sker med största försiktighet.
– Det är värt det, säger hon.

Nu närmar sig dock slutet för naglarna. I november har Lee Redmond planerat att klippa av dem eftersom hennes make har fått alzheimers och behöver hennes vård. Men till dess kan hon stoltsera med en plats i Guinnes rekordbok, tillsammans med bland andra rekordhållarna för mest elastiska hud, smalaste midja och längsta öronhår.

Jippi, en projlans ny mobil!

Ojojoj! Detdär gjorde verkligen skillnad! Mamma kom precis hem och sa att dom skickar en ny mobil idag! JIPPI! Vi trodde inte att det skulle gå på försäkringen att laga mobilen (vilket det inte gjorde) Så istället så skickar dom en helt ny! Nu är jag genast mycket gladare igen! Har varit lite nere dom senaste dagarna men nu jäääävlar är jag tillbaks igen;) Hihi jaja jag tog precis en cigg&en latte med mamma, mums! Nu ska jag kolla på "En prinsessas dagbok 2" hahahörs! KRAM Erica.


Tisdag- feeeeeeling good !

Aloha, har preis kommit hem från skuulan:D Imorse var jag osäker på om jag skulle dra till skolan men jag tänkte ne nu jääävlar ska jag sköta allting, det går ju så bra nu och jag har ändå bara skola en vecka och slutar vid 12 varje dag. Det är bara kämpa på! ;)
Idag på lektionen sa dom att Thomas (läraren) hade pratat om mig jätte mycket på lärarmötet, jag vart fett glad haha! igår sista lektionen var jag den ända som var på lektionen och dom tyckte jag jobbade jätte bra!
Idag var det samma sak så jag är helnöjd med mig själv! Sen gjorde jag ett prov med verb osv fattar ingenting av detdär men jag tror att det gick bra faktist:D
Och imorse fick jag sällskap med mamma på tuben, myycket trevligt! hon är så jäkla bra! Älskar dajjj!
Nu ska jag kolla på en barnfilm och fläta lite det som behövs! Är grymt mycket piggare iidag än igår.. Var lite sliten imorse men nu är det pörfa när man tryckt i sig medicinerna också:)  Jajja Hörs senare:)  KRAM ERica!


Mihi Mhöö

Aloha!
Är fett seg i huvet.. vill ha en alvedon men har inga hemma, suck:(
idag efter skolan tog jag en sväng förbi jobbet och snackade med en kund som kommer på torsdag som ska fläta håret.. Så det blir jobbet efter skolan på torsdag. Helt sjukt trodde aldrig att jag skulle jobba när jag är ledig tillochmed:O juliet vart fett glad haha.. Aja det är najs:D
Menmen nu ska jag kolla på bert stjärt och fläta!
Hare göttans KRAM Erica.

Måndag

Godmorgon!
Nu sitter jag på första lektionen och har svenska.. Dom håller på och kolla vad jag har kvar att göra så jag passade på att skriva lite:D
Idag slutar jag typ 10 över 12 fett najs:D Sen ska jag nog hem och senare kommer Pablo hem till mig så ska vi klolla på film och ha det gött bara! :) Sen tänkte jag fläta lite också.. Men måste köpa hår.
Vi får se hur det blir, men vi hörs senaere sötnosar. Det är kul att träffa alla från skolan igen iallafall:D är ioförsig ganska trött i ögonen men det blir nog bättre snart ;) KRAM Erica.

godnatt slapp påsar :)

Hej svejs!
Nu har det blivit kväll och nu efter vi kom hem från siba så har jag gjort det bästa jag vet, att bara slappa sönder i sängen framför en film! Mhhhhmmm:D
Tänkte snart säga hej till kudden, är jäkligt trött. Var inne på Vila's sida och såg dom här snygga jeansen! Jag måste ha dom! + dom var billiga också. så såfort jag har pengar så ska jag lägga dom på domhär jeansen!
Jajja jag säger godnatt för idag. Ska upp vid halv 8 imorgon.. Har ju tyvärr skolavecka denna vecka.. det suger menmen då slutar jag ju ioförsig runt 12-1 varje dag så det är skönt:)
PUSS&KRAM hörs imorgon! Erica.


VILA Cleave Pock Destroyed


Najs låt. lyssna!


Me like!

Hörlurar Öppna Koss Porta Pro Mellow yellow




AAAAAAAAAAAALOHA!

Tjenis!
Nej, det blir ingen bio. Varken jag eller mamma orkade så jag fick 3 filmer istället:D Är fett seg så ska slappa sönder nu i min sköna säng!
Sen fick jag ett par hörlurar också för min feta pappa har trampat sönder dom gamla så dom ska han fanemig få betala!
jajja har precis kommit hem, innan vi drog så käkade vi mat på något kebabställe. Jag tog en fet hamburgare och FAN vad gott det var! hihi
Aja vi hörs senare. Har nu skrivit i nästan alla inlägg att jag ska fläta lite men det blir aldrig av, fast nu jäffflar ska jag fläta och glo på movie! :D
PUSS Erica.

Den tredje kommer jag intwe ihåg vad den hette och orkar inte gå upp och kolla. Men det var en svennefilm som jag tänkte att jag och mamma ska glo på ikväll :)




Drar till Siba med Mooooorsaan! :D Puss! <3

Aloha sccchnyggingar!
Nu drar jag och mamma till Siba i Brommaplan.. Hon hade tappat sin mobil i golvet igår så hennes förra gick sönder så nu ska hon köpa en ny. Det var på tiden! ;)
har precis slängt på mig lite smink.. Pallade inte ha mycket idag, är lite slappis ;)
Senare blir det förmodligen bio. Mamma sa att hon orkade det så det blir najs opch inte bara sitta hemma och ruttna. Känner att jag vill spendera dagen med mamma.. Några ville träffas men jag orkar inte det!

Jajja vi hörs när jag kommer hem ifrån Bromma. KRAM Erica!


Söndag feeling good!

Godmorgon!
Har precis vaknat efter lite för många timmars sömn, men det behövde jag nog!
Är mycket piggare idag än igår och hoppas på att kanske dra på bio med mamma om hon orkar. Hon var ute igår så vi får se om hon orkar ta sig till någon bio! :)
igår gick jag och lamig vid typ 8-9, sov några timmar sen vaknade jag vid 11 och kollade lite tv sen somnade jag om ganska snabbt.
Idag måste jag städa upp på mitt rum det ser ut som att en bomb har släpts här eller nåt. Så städa och sätta igång några maskiner med tvätt blir det till att fixa med idag! :)
Jag mår lite bättre idag med tanke på vad som hände i fredgas, ingenting hjälps av att man sitter och ältar den där skiten så nu ska jag försöka att bara tänka på min underbara mamma!

Nu ska jag sätta igång med städningen sen får vi se vad som händer. KRAM Erica.

http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2601/120/101/595594494/n595594494_1582620_7216757.jpg

Du kommer alltid att vara den som finns närmast mitt hjärta. Du är så jäkla underbar!

 


Lördag-Kaos igår..

HejHej!
Har inte pallat skirva något förens nu.. Igår var största dramat.. Bråkade med min pappa sjukt mycket, har aldrig sett snubben sådär! Han bad mig dra åt helvete hela natten sen pajjade mobilen..Så nu har jag keffaste luren som man bara kan smsa med inte ringa.. Måste ta min till lagning.. jaamen igår var det helt okejkväll (så länge det varade) .. Var med några och badade, satt och snacka och tog några öl.

Jag ska egentligen vara hos min pappa denna helg.. Men jag är jäkligt orolig över att jag inte kommer kunna förlåta pappa efter igår. Jag skäms över att ha han som pappa, fyfan vad jobbigt det var att se honom sådär.. Jajja Jag åkte ju då hem till mamma imorse vid 5-6.. Kunde inte vara kvar där sen när jag kom hem så snackade jag med min underbara mamma! Vet inte hur det skulle bli om hon inte fanns!

Jajja Pablo sov över här också.. Jag bölade sönder igår och skrek så jag är fett hes och galet sliten! Ska nog bara vara hemma idag med hundarna och käka glass och dricka cola och bara ta det lugnt.
Idag var jag och mamma tvugna att åka och hämta mina saker hos pappa.. Jag kunde inte ens kolla på honom, har nog aldrig blivit så sårad i hela mitt liv.. Aja jag ska försöka göra som han - låtssas att inte bry mig - Fyfan för gårdagens natt, jag skäms!
Tack för ditt stöd Pablo. Är superglad över att jag fick träffa dig igen, jag har verkligen saknat att vara med dig. Du är bra!

Ska upp och röka nu sen ska jag nog fläta lite eller nåt,, hörs senare! KRAM Erica. ha en toppenkväll!

Home !

Heeeeeeeej! Kom precis hem efter en superskön dag!
Har flätat en tjej idag, fick 500:- Tog det aldelles för billigt menmen vad gör man inte för att få något att göra! ;)
Det tog ioförsig mycket kortare tid att fläta än vad jag trodde men det tog väl ca 5 timmar. super! :D
Nu börjar det snackar här så förmodligen har jag en kund till imorogn eller nåt:) Vi fårse hur det blir.. har ioförsig lovat mamma att färga och klippa henne imorogn så we will see! Nu är jag iallafall äntligen hemma! Har lite ont i huvet och trött i ögonen så ska slänga mig i sängen och bara njuta av livet! hihi:D
Hörs! KRAM Erica.

Torsdag!

Hinner inte skirva mer än hejdå, hehe nu ska jag dra till jobbet! Ha en toppendag sötnosar! PUSS Erica.

Godnatt! :)

TjenisPenis!
Nu är Erica glad! Har en imorogn som vill göra rastaflätor så jag kommer vara upptagen hela dagen! Sköööööönt! Jag gör det ioförsig sjukt billigt menmen jag kan inte bara sitta och glo. Så imorogn ska jag göra nytta! :)
Nu ska jag sova, är supertrött! Vi hörs imorogn KRAM Erica.

http://hairbraids.se/img/uploads/26.png


Mihi höhö hehe haha

Tjääääbba!
Idag har jag klippt och fönat Casandras hår! Hon vart sketnöjd så då blev jag glad! :D Imorogn ska jag färga mammas hår osv..
Drog ifrån jobbet vid 3 typ.. är ganska trött nu men det har varit enbra dag!
Imorse när jag fixade mig så kollade jag på Håkanbråkan och josef haha! Osen på tåget så bah saaaaaaaaattt han mitt imot mig:O cooooolt ha? ;)
Och på vögen hem  så såg jag hon som spelar pippilåtta, fett najs hon är min idol typ! Jajja det var ruuuligt:)
Nu ska jag bara slappa sönder framför tvn! HAr verkligen tröttnat på data. Men vi hörs senare! KRAM
Tack Casandra för en härlig träff! Du är skön bruden:)

Haha garvar varje gång!


Morrrrning! :)

Godmorgon! Idag är jag superpigg! fett najs.. Ska snart börja fixa mig men ska upp och ta en till cigg fört.. har precis kökat min frulle, yoghurt+4 mackor muuums! :D
Sen ska jag fixa lite med naglarna. Skriver sen inan jag drar! :) KRAM Erica!

Nattinatti! :)

Abiabo!
Nu har jag städat rummet, borstat gaddarna och flätat klart håret! Imorogn när jag kommer till jobbet ska jag nog locka det först av allt , nu ser det inte så scccchnyggt ut!
Menmen nu ska Erica sova och säga hej till kudden! Är sketatrött så det ska bli skönt att sussa lite nu:)
Imorgon ska jag käka lunch med Cassandra och snacka lite skit, det blir nog trevligt! Sen kanske det blir en date, who knows? höhö;D! PUSS och godnatt alla barn! Erica.

http://www.jacksoncage.se/wp-content/2008/02/peacelove.gif


Tisdag!

Aloha! Jag somnade igår så jag hann aldrig skriva igråkväll.
Gårdagens inköp vart en -dream matte mousse- fondation, älskar den!
Sen vart det bara cola och glass men det vart supernajs :)
Dagens inköp vart en rosa mjukisdress, älskar dom som finns på Ohio!
Idag har jag jobbat från 10:00 til 15:00 Var verkliggen supen på att bara komma hem och softa, skönt! :D

Nu ska jag inte sitta här och jäsa.. tänkte upp och röka en cigg nu sen kolla på film och städa rummet! :) See you soon bitches! KRAM Erica.

http://metrobloggen.se/UserFiles/18.17559/Image/Picnikcollage.jpg
http://bjooti.net/wp-content/uploads/2007/08/maybelline-mousse-conc.JPG

Jag älskar livet nu! Allt går som på ett bananskal fän! ;)

Nu ska vi snart äta.. Mamma kom precis hem ifrån jobbet sen ska vi dra och storhandla lite käk på CityGross. Jag ska försöka låna stålers av mamma och köpa en Ben&Jerrys också! Dom är ju så jäkla goda!

Idag vaknade jag vid 13:00 typ, faasen vad skönt det var att sova så länge! Har inte gjort det på flera veckor! myyycket skönt! :D

Hörs Senare Sötnosar! Kram Erica.

 

http://www.hitta.se/upload/InfoText/city-gross.gif


Försöker fixa om designen

Sheat, har suttit och försökt fixa om designen på bloggen.. Tröttnade lite på min förra som var vit. Men nu börjar det bra film på Sf kanalen så jag fortsätter efter den.. Har suttit häör i några timmar nu ^^ haha:) KRAM Erica.

Mååååååååndag! :)



godmorgon! Blir hemma idag, har precis käkat frulle... tänkte lägga mig och slappa nu. skriver mer senare! KRAM Erica.


Jiha! Home again

Aloha!
Kom precis hem ifrån Kista, inget shoppande vart det.. Bara pappa som handlade småshitt till sig själv, SUCK! haha jajja får bli en annan gång!
Sen var vi inne på OnOff och han skulle kolla efter en mobil efter som att han söp bort den förra i helgen..
Han stog och tänkte köpa en Touch Mobil för 6000:- Jag lackade satan, han kan ju inte ens tycka på knapparna på en vanlig mobil med sina feta fingrar! HAHA så han köpte den inte vilket jag vart jäkligt glad över!

Jajja filmen vi skulle kolla på -2012- Var det bara två platsen kvar på och vi var ju fyra st så vi tog en annan film istället som heter Trubbel i paradiset eller nåt.. Den var inte skitkass men inte skitbra heller.. Menmen hade en trevlig kväll iallafall med god mat!
Såg ioförsig jäkligt sliten ut, hade min lysblåa mjukisdress och sen inget smink typ+skor som inte passade haha så det var en del som kollade och viskade.. Menmen sånt där bjuder jag såklart på! Då har jag gjort någons dag bra iallafall höhö;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slappis i sängen en stund sen sova och säga hej till Kudden! Men nu säger jag hej för mig så hörs vi mer imorgon innan jag ska dra till jobbet! :)  KRAM på er! Erica Bringmyr.


Pöss och kram nu blir det bio!



Nääe nu drar jag på bio! ha så kul alla datanördar! KRAM Erica!  :)

Söndag, idag blir det bio jaao! ;)

Aloha!
Har precis hoppat i mjukiskläderna! Idag blir det bio med Pappa, bror och Kajsa vi ska se 2012 såklart! ;)
Dom hämtar upp oss hos mamma vid ca 5 sen hoppas jag att vi drar till Kista Galleria så jag kan flörta till mig lite kläder eller nått också! Moha;)
Igår slocknade jag i sängen vid halv 10, var supertrött så jag stängde av tvn och sussade lite!
Vaknade idag vid 10 typ, sketapigg gick upp och tog en cigg och käkade lite frukost och sen satte mig och flätade framför emil i Lönneberga, haha älskar dom filmerna!

jajja nu ska jag väll snart börja fixa mig, slänga på mig lite smink osv sen dra!

Satt nyss föresten och kollade på -The phantom of the opera-  en riktigt jäkla kass film så den dissar jag totalt! uschaa!  hehe:)

Hörs lite senarer när jag kommit hem ifrån bion så ska jag berätta hur bra filmen var! ;)
KRAM på er! Erica.



Lördag! :)

Aloha folk!
Har verkligen ingen lust att skriva men känner att jag är tvungen! :)
Igår vad jag och jobbade på salongen, höll på att göra rastaflätor på Johanna men vart inte riktigt klar så vi gjorde klart det idag också, jag tycker att det blev skitsnyggt! :)

Igårkväll så åkte jag och Kahlil till Bergshamra för att gå på en lokalfest, det var fett med folk där och inga kom in typ så när polisen kom så drog jag och Kahlil hem till mig och kolladen på film, myspys!
Kahlil sov ju över då så vi låg och slappade ganska länge sen var jag tvungen att dra till jobbet för att fixa klart Johannas flätor.

Jajja Idag ska jag bara vara hemma, är fett med seg men mamma hade iallafall köpt en Ben&Jerrys till mig och daniel, cola och annat göttigött! :)

Håret som blev över från Johanna tog jag med mig hem, tänkte fläta några på mig.. Några har låtsnat osv så ska lägga till lite fler bruna! :)

Imorogn blir det bio med pappa, Daniel och Kajsa. Måste ju se dendär 2012, den verkar ju skitbra! Så det blir det imorogn, det blir säkert myyys:)

Idag ville Demba träffa mig men jag pallar verkligen inte gåut:/  Och imorogn ville Milou träffas och leka också så vi får de hur det blir med allt! :)
Idag kom föresten isabelle förbi, skulle egentligen fika med henne men kände att jag ville fläta klart bara och sen dra hem. Men det går nya tåg så vi får göra ett nytt försök igen snart! :)

Jajja nu ska jag dricka coooooooooola, käka fett god glass och fläta framför en skön film! Vi kanske hörs senare om jag inte har hunnit slockna i sängen hehe:) Hörs sötnosar! KRAM Erica.



Fredag

godmorgon:D
Nu har jag käkat frulle, tagit min medicin, rökt en cigg, målat naglarna och sminkat mig! :) Sitter och kollar på änglagård samtidigt, den verkar fasen bra:D
men nu ska jag nog göra en latte sen ta en cigg och sedan ta på mig kläder och dra!
Vi hörs senare:) KRAM Erica

Fan vad veckorna går fort! :O


Suuva lite !

Näefan haha jag drar och sover! hörs imorogn. KRAM !:)


jihaaaaa! läs läs läs! :

Sheaat är fett med trött men ska försöka vara vaken lite till! har nämnligen gått och lagt mig vid 8 hela veckan så om jag ska kunna vara vaken en aning längre i helgen så måste det bli skärpning!

Nu har kjag fått fler kunder. Hoppas att dom inte snackar en massa bajs bara! :)

Men om någon vill ha billiga elevklippningar, färgning eller raslaflätor så säg till! behöver kunder och ha något att göra! :) KRAM see u soon! Erica.


Torsdag

Jaa nu har jag precis kommit ut från duschen! Skönt:)
Jag var faktist kvar på jobbet till fyra.. höll på att fläta rebecka (en av tjejerna som också jobar där)
orkade inte skriva imorse heller.. eller tänkte inte på det.. Men jag drog till jobbet vid halv 10 som vanligt.. Tårkigt nog var det stömavbrått mellan Åkeshov och Hässälby så jag fick gå ÄNDA till åkeshov, en station.  Haha det var fasen jobbigt men sånt behöver jag ibland! Bara man har musik så löser sig allting så jag traskade på i hög fart! Kom till jobbet typ 20 min senare.

Idag efter lunchen så vart jag skittrött. Jag käkade föresten Pannkakor med sylt&grädde som det alltid är på Torsdagarna på Salens. Love it!
Menmen jag köpte två cola och tog en kaffe så då vart jag som ny igen ;)
Imorogn hoppas jag på att kunna få dit Johanna och fläta hennes hår. Hon skulle egentligen kommit idag men hade möte, så vi försöker oss på ett nytt tag imorgon! Óm inte hon kommer så har jag iofs Rebecka som jag flätade idag men det är ju inte lika roligt eftersom jag inte får betalt hööhö^^
Jajja nu sitter jag och väntar på maten är skithungrig! Men börjar bli lite pömsig igen så ska slappa i sängen med hundarna!

KRam hörs senare. KRAM Erica.


kväll najs!



Jaamen godväll alla gubbar och gummor!
Är sketa trött som vanligt som dom senaste dagarna. Måste nog sköta maten lite bättre och käka mer så ska vi nog se att det blir samma gamla jag igen! :)

Nu har jag raggat några kunder som vill göra rastaflätor. Så vi fårse hur det blir om jag får några kundet. jag hoppas det iallafall! :D
Jag var precis uppe och tog min sista cigg och yoshi fick släppa sin sista bajskorv för idag! ;) 
haha nu säger jag hejdå till bloggen och hej till kudden! Nattifnatti KRAM Erica.

Home sweet home!

Tjäänare!
orkade inte skriva imorse så jag skriver nu. Har precis kommit hem typ.. Orkade inte vara på jobebt så länge idag så jag drog efter lunchen!
Nu ska jag fan bara slappa och jäsa! Är sketa trött, måste vara vädret eller något blir helt seg. Men det är ju inte så fel att ligga och glo film när det är sånt här skitväder heller! :)

När mamma kommer hem ska hon hjälpa mig med att få in låtar på mobilen.. jag lyckades inte göra det imorse.

På tuben var det en tjej som satt och babbla med mig haha hon höll på att svimma typ,, hon ba "MEEEENGUDDDD får jag känna på ditt hår?"  "omg vad ballt* blabla haha fett snäll var hon iallafall! :D men stank fett med parfym. Jajja nu ska jag tvätta bort sminket och tapå mig slappiskläder! :)

juste. Fick lite kläder idag från mina "jobbarkompisar". dom frågade om jag ville ha något så jag kollade vad dom hadde så jag tog halva påsen. TACK! :) kläder tackar man aldrig nej till. Sen var det också två benvärmare, ett par i vitt& ett par i svart. Me like! ;) Hörs senare göölegrisar. KRAM Erica.


Tog lite bilder nyss. Kan slänga upp dom här :)



Jag vet, inga höjdar bilder! Men försöker få med bilder på varenda inlägg så då är det bara aytt acceptera att alla inte blir pöörfekt ! ;)

20;53

Nu säger jag nog godnatt för mig. Ska stänga av datorn och kolla klart på filmen som är på Canal + , Systrar i jeans 2  Vart fett glad när jag såg att den var på tv! :)

Nu är jag föresten äntligen klar med håret, blir aldrig riktigt nöjd så jag har flätat till fler så det skulle bli mer, men nu får det fasen vara nog! Nu har jag många också:)   Mamma hjälpte mig att locka dom med varmt vatten så nu är det lite stil på det! ;)

Nu ska jag krypa ner under täcket och käka lite chips! Nattinatti. Hörs imorgon bitti innan jag drar till jobbet! :)

KRAM Erica.


I will never take you back as a friend again this time. i'm Sorry.

Aloha igen!
Har flätat lite nu och tagit en prommenad faktist?:O 
Jajja nu ska jag sova nån timme eller två.. sen var jag precis ute och rökte och tänkte om jag kanske ska kratta löv på tomten, skulle ju få 100:- då. Fårse vad jag orkar med!

Gårdagens inköp var ett minnes kort till min Samsung mobil, har slarvat bort det förra så jag fick ett nytt igår med 4GB så lite senare idag ska jag lägga in massor av nya låtar på mobilen istället för min sketna mp3. Den är typ pajj också så det blir bättre med att lyssna med mobilen! :)
Hörs lite senare.

om någon vet bra låtar jag kan tanka ner så skriv dom gärna. :) KRAM erica!


bra låt! <3 This time!


Tisdag! hemma idag fän! :)

Godmorgon!
Idag blir jag fasen hemma för förta gången på länge *stolt* :D Är fortfarande trött så jag ska vila lite idag och kolla på ett rad filmer så jag blir piggelin till imorogn!
gick ioförsig och la mig vid halv 8-8 igår men är fortfarande inte helt pigg änn!
Jajja, snart kommer mamma hem som varit hos tandläkaren på -ekeröv- så jag har gjort två latte och så ska vi ta en cigg innan hon åker vidare till jobbet!
Skriver lite senare. Ska snart kolla på Linas kvällsbok heter den nog?och fläta lite ! :) KRAM Erica, ha en toopendag!


Nattinatt fän

Är nog tvungen att säga godnatt nu, är sjukt trött!
Kom precis hem ifrån citygross med mamma. Till käk vart det min favvoritmat; Mcdonalds ;)

Har också hunnit göra några bruna flätor, men är inte klar på långa vägar, men jag fortsätter med det imorgon när jag är piggelin igen! ;)

Men som sagt orkar inte skriva många rader nu inte så vi hörs imorgon igen, nu ska jag decka i sängen. KRAM Erica:)


Home again!

Tjenixen!
Äntligen hemma igen, har varit fett med trött fast tiden har ioförsig gått jäkligt fort!
Idag var det också extra roligt när dom två andra tjejerna från min skola kom och jobbade idag, förra veckan var dom i skola ;p 
Idag på lunchen gick jag som vanligt med mamma och käkade lunch. Oftast blir det på Salens och idag var det sketgo mat! Ris med nån köttsak höhö, göttigött! :)

Har precis tagit en go cigg och låtit hundarna skita ute på tomten!
Nu ska jag börja fläta in brunt hår, så jag får lite slingor också, haha det blir säkert lite schhhnyggt, hoppas på det! :) 

Jajamennsan men vi hörs efter flätningen och ett par filmer! KRAM Erica.


Bye hye

Måste rusa, hare gött, hörs senare KRAM !:)

Love it, right ? ;D

 

njut!


Frågor om Rastaflätor. Taget från en sida. Läs! :)



Hur lång tid tar det att fläta håret?
Rastaflätor och twists: Generellt är det så att ju tunnare och längre flätor eller twists man vill ha, desto längre tid tar det. Långa rastaflätor kan ta allt ifrån 10-20 timmar eller mer för en ensam fläterska. Tiden beror också på hur tätt man flätar, dvs hur mycket av det egna håret som flätas in i varje fläta. Ju tätare flätorna sitter, desto fler flätor blir det, och följaktligen behövs det mer tid för att det ska bli färdigt.
Inbakade flätor: Inbakade flätor tar ifrån 1-5 timmar eller längre, beroende på tjockleken på flätorna och hur komplicerad designen är. Vill man ha ”extra style”, med olika mönster, tar det längre tid.

Tips: Du kan gå in i fotogalleriet och kolla hur lång tid det tar att göra de olika frisyrerna som finns där.


Hur länge kan man ha flätorna?
Flätor och twists: Jag rekommenderar inte att man har flätor och twists längre än en månad. De sitter hur länge som helst, men växer naturligtvis ut med det egna håret och ju längre du har dem i desto mer slits det egna håret när du ska ta bort dem. Vid hårrötterna bildas nämligen små ”trassel” som du måste kamma ut när flätorna tas bort. Ju längre flätorna sitter i desto hårdare blir ”trasslet” och håret klan fara illa när du reder upp det.
Inbakade flätor: Inbakade flätor brukar sitta i 1-3 veckor beroende på vad du har för hårtyp. Envisas inte med att ha kvar dem när de börjar bli rufsiga. Det ser inte fräscht ut. Om du har inbakade flätor kombinerade med rastaflätor rekommenderar jag att du gör om de inbakade efter ca 2 veckor.

Tips: Många har nog flätorna längre än en månad. Om du har flätorna länge, tänk då på att du får en utväxt som inte ser speciellt bra ut. Man ser alldeles för många som går omkring och ser risiga ut, helt i onödan. Det är bara att dölja utväxten med ett hårband eller en sjal. Sätt upp håret i en hög svans och linda ett vackert tyg runt huvudet. Jättesnyggt! Utväxten syns inte och flätorna kommer verkligen till sin rätt.

Hur tvättar man flätat hår?
Flätat och twistat hår tvättas som vanligt, men tänk på att håret blir tungt och svårhanterligt när det är blött och att det tar lång tid för flätorna att torka.
Flätor och twists: Blöt hela håret och massera in schampo i hårbotten. Tag sparsamt med schampo när du tvättar flätorna och skölj noga. Gnugga inte för mycket. Det är viktigt att schampot sköljs ur ordentligt och inte blir kvar i flätorna. Det är inte bra för håret.
Inbakade flätor: Blöt hela håret. Tag en svamp med lite schampo på och dutta på flätorna med svampen. Gnugga inte! Då blir flätorna rufsiga direkt. Skölj noga. Klart!

Måste man använda löshår vid flätning?
Rastaflätor: Rastaflätor görs alltid med löshår. Mycket löshår! Det spelar ingen roll om du har tjockt hår. Du behöver ändå löshår, annars får du glesa, tunna flätor, med alldeles för mycket synlig hårbotten mellan varje fläta, och snoddar i topparna. Fult, kort sagt. Det ser inte ens ut som rastaflätor. När man gör rastaflätor bränner man topparna, eller doppar dem i hett vatten så att de inte öppnar sig. Med löshår kan man också förlänga flätorna och få dem så långa man vill. För långa rastaflätor går det åt ca 8-10 paket löshår.
Twists: För bästa resultat tycker jag att man ska twista med löshår. Håret ser tjockare ut och frisyren sitter bättre. Twists går att göra utan löshår i vissa typer av afrohår men det blir ändå glesare och sitter sämre.
Inbakade flätor: Inbakade flätor kan med fördel göras utan löshår. I fotogalleriet kan du se exempel på inbakade flätor med och utan löshår. Det kan vara väldigt snyggt med inbakade flätor utan löshår, men frisyren håller oftast sämre.

Vilken sorts löshår ska jag ha till flätning?
Till samtliga frisyrer som jag gör kan man använda vanligt fläthår. Det är syntetiskt hår som finns i en stor variation färger och är relativt billigt. Det finns i olika fabrikat och de som görs i materialet kanekalon anses vara skonsammast för håret. Att fläta in äkta hår tycker jag är slöseri med pengar. Det blir inte snyggare och sitter sämre. Dessutom måste man ha snoddar i topparna, vilket ser trist ut. Jag kan inte se några fördelar med att använda riktigt hår till flätning. Äkta hår kommer bättre till sin rätt när man t ex syr fast hårförlängningar eller sätter in olika former av extensions, och det kostar mycket mer än syntetiskt löshår.
Syntetiskt löshår finns också i en mängd olika varianter av rakt hår eller hår med färdiga lockar eller vågor att välja mellan. Dessa hår används ofta till flätor där en del av löshåret lämnas öppet, eller t ex inbakade flätor där man vill ha någon speciell effekt i topparna. De här håren brukar vara något dyrare. Kom ihåg att vanligt fläthår också går att locka med fint resultat!

Hur väljer jag färg på löshåret?
Du väljer naturligtvis precis som du själv vill. Det är ju en av fördelarna med att gå och handla håret själv. Känn dig fri!
Min åsikt angående färgval:
Välj en färg som liknar din egen färg. Det gör inget om det inte är exakt samma färg. Om du hittar en närliggande färg brukar det inte synas om det skiljer lite mellan löshårets och din egen färg.
Om du vill kan du bland in slingor i någon avvikande färg, men ta inte för många olika färger. Det blir oftast bara rörigt. Less is more, som man brukar säga. Om du vill ha mer än en färg, nöj dig med en eller eventuellt två nyanser som liknar din egen hårfärg och en avvikande färg, som du inte ska ta för mycket av.
Det kan vara frestande att frossa i olika nyanser när man står och ska välja hår, och de flesta tar nog mer än en färg, men jag måste säga att min personliga favorit är ett hår som är flätat i samma nyans. Helst en nyans som ligger nära din egen hårfärg. Det kan också vara snyggt med 2-3 olika nyanser som ligger nära varandra så att man inte direkt ser att man använt sig av olika färger.


Gör det ont att fläta håret?
Om man inte är extremt håröm ska det inte behöva göra ont att bli flätad. Det ska strama lagom mycket och helst vara behagligt. Om det gör ont medan man blir flätad ska man säga ifrån! Det är skadligt för hår och hårbotten om flätorna är för hårt åtdragna.
Ett visst mått av irritation i hårbotten är normalt och drabbar de flesta. Det är ofarligt, men kan ge en del obehag. Var beredd på att det kan klia. det är också helt normalt att det stramar i hårbotten når flätorna är nygjorda.
Besvären brukar märkas av när man är nyflätad och upptill ett par veckor därefter. Hårbotten vänjer sig vid flätorna och de som flätar håret ofta brukar inte känna av besvären nämnvärt.

Viktigt!
Försök att inte klia och kom ihåg att besvären går över, när flätorna stramar mindre. De flesta har lindriga besvär, men om det känns outhärdligt och besvären kvarstår måste du genast avlägsna flätorna, annars kan ditt hår ta skada. Det är väldigt ovanligt att det här inträffar, men det kan vara bra att känna till att det förekommer. Är du väldigt känslig i hårbotten och mycket håröm, ska du vara beredd på att det kan bli jobbigt att ha flätor.

Hur tar man bort flätorna?
Att ta bort flätor och twists tar en god stund. Be någon om hjälp så går det fortare. Tänk på att vara försiktig när du tar bort dem, och slit inte i håret! Inbakade flätor är enklare att ta ur och det går mycket fortare.

Tag bort flätor och twists så här:
1. Klipp av flätorna strax nedanför det egna hårets längd.

2. Öppna en fläta i taget och dra försiktigt bort löshåret. Det använda löshåret går inte att återanvända, så släng det.

3. Det egna håret har ett litet ”trassel” närmast hårbotten. När du tagit bort löshåret ur en fläta, reder du direkt upp det lilla trasslet försiktigt med en kam. Tag lite i taget, var lugn och ha tålamod. Det går inte att komma ifrån att det tar tid att ta bort flätorna.

4. Upprepa den här proceduren med varje fläta, så blir det lättare. Om du tar bort allt löshår på en gång får du ett helt hår fullt av små trassel och det är besvärligare att hantera.

Tips:
Blöt inte håret innan du reder upp det, eftersom blött hår lättare går av än torrt.
Kom ihåg att nu kammar du också ur det hår du tappat naturligt under under den tid flätorna suttit i. Observera att det blir en del hår. Man tappar 10-20 strån om dagen och efter en månad kan det bli runt 600 hårstrån!


Hur långt hår måste man ha för att kunna fläta sig?

För att kunna ha flätor och twists behöver du bara ha så pass långt hår att det går att greppa för att göra en fläta. Ett par centimeter räcker. Har man riktigt kort hår får man räkna med att flätorna sitter lite sämre.
För inbakade flätor är det bra om håret är lite längre, ca 8-10 cm. Det går att göra inbakade på kortare hår, men då får man räkna med mer utstickande hår.

Finns det speciella preparat för flätat hår?
Många tycker om att ha olika oljor, vax eller cremer i håret både under och efter flätningen. Det finns massor av preparat att välja mellan.
Tänk på att det du har i håret lagras i flätorna under en längre tid. För mycket ämnen i håret kan till och med försvåra uttagningen av flätorna, när du ska reda ut det egna håret, så var lite sparsam när du använder dig av de olika produkterna.


Måndag, upp och hoppa! :)

godmorgon era tröttpåsar!
Jag e själv en aning trött, gick iofs och la mig vid 10. När jag krypte ner i sängen igår slog jag på tvn och kollade på "låt den rätte komma in", den var på Canal+.   SATAN vad den filmen suger, fattar ingenting, den som verkar ha varit så poppis? Jag och pappa var och såg den när den precis kom ut på bio, men jag ville bara dra därifrån så vi gick när halva filmen hade gått. Nu när jag såg hela tiden så var det ju iallafall ingenting jag gick miste om, fifan! 

Satt nyss och funderade på om jag ska stanna hemma, är så jäkla trött men nu när jag är så duktig med jobbet så´ändrade jag mig! :) Kom precis ut ifrån duschen, ska snart börja fixa mig.. Tänkte fläta lite först, har tappat några så ska slappa lite till!
Men det är jäkla skönt att jag börjar 10 varje dag så att jag inte behöver gå upp vid 7 eller något, najs:)

Idag hoppas jag att någon kommer in och vill ha flätor, ska kolla om någon har kommit in i helgen som varit och kanske vart intresserad? ;D I hope so! Men nu ska jag slappa vidare nån timme eller så, jag skriver när jag ska dra hemifrån!

Juste, Yoshen var ju lite dålig i ett par dagar, men nu är han sig själv igen tackochlov för det! :)

Jajja ska pyysa heh KRAM Erica!



Vill du ha sånna här schyssta flätor? Kom förbi Hötorget, Uppgången näsmast Gina Tricot salongen heter som sagt ;



Vill du ha sånna här schyssta flätor? Kom förbi Hötorget, Uppgången näsmast Gina Tricot salongen heter som sagt ;



Kom gärna förbi och gör mig sysselsatt! ;)


Läggdags fifän!

Tjenispenis igen!
Är sketatrött så jag funtar på att stänga av datorn och krypa ner under täcket och glo på tv en stund sen sova.
Idag vart det mat från pizzerian, dom levererade maten, jag tog en kycklingrulle, supergott faktist!

Menmen ska nog sätta på en bra film nu. Hörs imorgon igen! :) KRAM Erica

Haha lägger upp bild på en osminkad och trött Erica. Tagen nyss, varshuugu och njut! ;) höhö




haha Nattinatt!

Söndag seg som satan! :O :)



hallojsan!

Är fett med seg idag, varit en jäkla lång natt!
Åkte ju till Hjulsta hem till Zaid.. Kvällen var väll sådär, mycket tjaffs om patetiska smågrejjer, fast det var iofs kul iallafall tycker jag, om man bortser ifrån all drama ;p Jag hade en trevlig kväll ialf! :) menmen tjaffs det är vardagsmat för mig så detdär har jag nog glömt bort imorgon! :)

Nu har jag precis kommit hem ifrån HeronCity, jag pappa och bror kollade på SAW 6, hoppade till ganska många gånger och dom filmerna är fett spännande så det var najs!

Jag kom hem vid 7-halv8 idag, gick då och la mig ett par timmar sen åkte vi iväg till bio.  Nu är jag fett trög i huvet, ska nog ligga och vila lite framför en film eller något!
Imorgon blir det nog bra på jobbet, har två st jag ska klippa då iallafall, very najs! :)
Ska nu hoppa in i duschen sen tapå mig slappisklädder och bara mysa sönder!
Nu säger jag hej för mig så hörs vi senare. KRAM Erica.

mumsigt värre :)

Aloha!
Idag blir det förmodligen bio på eftermiddagen, eller vi får se hur det blir. Isåfall drar vi vid 3-4, pappa skulle fixa nått med grävmaskinen.. Jag vill ju se på SAW 6, jag älskar alla dom filmerna!

Nu tänkte jag fläta lite, vill ha mer flätor tänkte jag! :)
Ikväll ska jag träffa Pablo, vi får se vad vi hittar på!  Men nu ska jag fläta och kolla på en bra film så hörs vi sen :D PUSS Erica.


Lördag, super! :)

Tjenispenis!
pigg som en gris asså! Vet inte när jag la mig igår men kvällen var faktist oväntat rolig!
Åkte bil ett tag, var i vällingby en snabbis också sen åkte jag och en kompis hem till mig och badade med ett par öl. Mycket trevligt! :D
Idag ska jag träffa Pablo som jag saknat mycket!
Pratade med pappa ganska nyss, det kanske blir  bio idag om han pallar, han borde vara ganska sliten haha! Vi fårse ur det blir.
Igår jobbade jag jäkligt sent! Drog vid 6 typ. Höll på att fläta Juliets hår (hon som äger salongen) Blev helt klara vilket jag aldrig trodde!
Vi skulle ju skriva en skyllt igår om att vi gör rastaflätor, det kommer nog bli skitbra, det var flera som kom in och var intresserade  samma dag som vi satte upp den, så jag kommer nog få mycket att göra hoppas jag ! :D
Han jag var med drog precis med bussen så jag ska nog sova lite så att jag är pigg ikväll! är superpigg nu så vi får se om jag kommer att kunna somna. Menmen jag hoppas att ni hade en trevlig kväll igår och hoppas det blir nåt liknande idag!
Saknar mamma, vill hem till henne nu :( Men måste väna till imorogn.. Jajja jag får hålla ut en dag till! :p
Vi hörs lite senare!  KRAM Erica



här har vi min underbara pappa! :)



Dra snart! :)

Nu ska jag nog logga ut ifrån datan så jag säger hejdå för ett tag!
Har flätat klart håret men ska nog fixa så det blir lite fler på jobbet och locka håret med varmtvatten så det blir lite volym!
Nu ska jag upp och röka och ta en latte sen börja klä på mig och dra. Jag lämnar nog Yoshen hemma. Det blir bättre för honom här hemma+att jag inte kan käka lunch med honom. Menmen ha en superbra dag så hörs vi lite senare när jag kommit hem och ska kratta löv! ;)
KRAM Erica.


 

SKRÄMDE JAG DIG ÄÄÄÄÄLÄ? ;)

 

 

HEJDPA! PUSS!


bilder ifrån Thailand :) Kommentera gärna!



























Fredag!

Godmorgon!
Vaknade vid 6 pigg som satan! :)
Nu har jag precis druckit en latte och tagit en cigg med mammsen! Tänkte sätta igång med att fläta dom sista jag har kvar. Sen kanske jag hinner locka dom med varmtvatten, hinner jag inte göra det hemma så får jag göra det på jobbet!
Idag tänkte jag ta med lilla Yoshen till jobbet.  Ska ju inte vara där så länge så jag passar på att tamed han då:)
Efter jobbet ska jag hem och kratta löv på tomten, får 100:- för det som dras av på mina skulder så varenda liten krona jag får ska jag dra av på skulderna! :D
Efter det ska jag packa lite kläder för helgen och sen dra hem till pappa.
Jag kanske hinner få in bilder från Thailand nu på morgonen.
Men nu måste jag sätta igång! KRAM Erica. hörs innan jag drar till jobbet! :)




Juste, gårdagens inköp blev en mjukisdress från Ohio, babyblå färg, älskar den! :D



Nattinatt

Hej igen!
Nu har jag käkat, solat och duschat!
Är fortfarande inte i topptrim med klocktiden ifrån Thailand, så jag säger nog godnatt nu!
Är jäkligt trött och ska bli skönt att säga hej till kudden!
Juste, imorgon ska jag hem till Pappa i Stenhamra, SUCK! Men måste låta mamma vara lite själv också. så jag får tahand om min nyoppererade pappa!
Kanske blir utång imorgon, det får vi se.
Vi hörs imorgon bitti igen! KRAM Erica :)

LoockiLoooocki!

Aloha!
Har nästan precis kommit hem, har suttit vid datan ett tag.
Idag var jag faktist på jobbet ovanligt länge, drog vid 4 :O jag vet, chockad själv. Men det har varit en superbra dag! Har haft massa att göra och hållt igång hela tiden så det blev super:)
Nu är jag nästan helt klar med håret också, har några få till att göra!
Idag träffade jag Demba en snabbis, eftersom att jag jobbade så blev det inte så länge. Men det var trevligt! :D

Idag på jobbet tyckte dom att vi skulle fixa så att jag kan göra rastaflätor på kunder, kul! Så imorgon ska vi fixa en skylt och sätta i fönstret:D


OBS Om någon är intresserad av tex rastaflätor, hårfärgning, klippning så hör av er! Jag får bestämma pris så det diskuteras till ett bra och billigt pris:D  


Salongen ligger i Hötorgets t bane uppgången vid gina tricot. Den heter Designklippoteket, sväng gärna förbi! :D Jag behöver kunder för att lära mig. så då gör man mig en stor tjänst också! ;D


Nu ska jag dra och sola solarium fötr att hålla upp brännan från Thai höhö:D KRAM Erica.

Torsdag

godmorgon! hinner inte skriva så mycket.. Nu måste jag iväg till jobbet sen hinner jag nog bara käka lunch och jobba nån halvtimme sen ska jag på möte i fridhemsplan. efter mötet ska jag nog träffa Sami vid halv 4! :)
Han ta en snabb bild också! :) KRAM Erica.


4 November


Tjenispenis!
Har precis kommit hem ifrån stan och tagit bort sminket!
Är dödstrött, inatt vaknade jag vid 4tiden och var hur pigg som helst så jag började sätta igång med att fläta tills jag skulle dra och jobba vid halv 10 i stan.
Eftersom jag var uppe så länge så orkade jag inte vara på jobbet i mer än två timmar sen gick jag,mamma & Lena till Kungshallen för att käka! Idag till lunch blev det Sushi, var fett sugen på det så det var gott! :)
På jobbet gjorde jag inte så mycket mer än att prata lite om  hur jag haft det sen så rullade jag håret på min docka också höhö:D

Nu är jag så jäkla slut så jag måste sova nån timme eller två. När jag vaknar ska jag nog fläta klart håret sen ska jag också lägga in fler bilder ifrån Thailand! :D KRAM hörs senare. Erica.

Nattinatt! jag ska sova som en stock!

Hej igen!
Nu har det blivit kväll. Idag har jag fan flätat hela dagen och kollat på massa filmer medans. Börjar få ont i händerna nu så ska nog försöka sluta fläta för idag snart. Har gjort ganska många men har fortfarande några kvar. Jag tänkte fläta runt hela huvet så det set bra ut så jag kan sätta upp det imorgon. Då kommer det nog att se någorlunda bra ut iallafall.

Nu är jag skittrött! För mig är ju kl 5-6 timmar mer än här så ska nog lägga mig snart!
Jag orkar inte lägga in bilder idag, det får bli imorgon istället.

Hörs imorgon KRAM Erica! :)


JIHAÙE

Aloha! Nu ska jag börja göra mina rastaflätor igen, dock inte lika långa det orkar jag inte! Hörs senare, KRAM! :)

Hemma från Thai! LOVE IT

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN HEMMA!
fy fan skönt! Kom precis hem med taxi ifrån Arlanda flygplats efter en lång men smärtfri resa! Jag och mamma som typ hela flygningen vilket var jäkligt skönt! Flygningen tog ca 10 timmar, vi vaknade några gånger bla när vi skulle käka.
Innan vi skulle flyga mot Sverige så köpte vi ett par öronproppar och ögonbindel så vi sov som stockar, eller iallafall jag! :)
Håller nu på att vänta på att Yoshi, min hund ska komma hem igen! Har värkligen saknat lillskiten. Han är nu i Stenhamra men pappa skulle ändå till Akuten mot stan så jag bad honom att bara lämna förbi han här. Har typ glömt bort hur han ser ut! FASEN vad jag saknar han! + Jag måste testa den fixa tröjan jag köpte åt honom i Thailand också!
Sen måste jag tacka Linnea så mycket för hjälpen, du ska få vara hundvakt fler gånger om du vill, jag tror på dig! :)
Nu ska jag upp och röka, tänkte inte skriva så många rader nu, ska fixa och trixa lite, packa upp alla mina saker, lägga in lite mer pic's från Thai och sedan skriver jag igen och lägger upp dom på bloggen! :)
KRAM Ha en superbra dag!

PS; Ska också skriva en lista över allt jag köpt denna vecka. Dom senaste dagarna vi var i Khao lak&Phukot så vart detinte så jätte mycket skopping, mest i Bankok. Men vi hörs sen LOVE! :)



RSS 2.0