20:39

Börjar bli lite pömsig nu. Ska kolla klart på det tråkig programmet Blåsningen och sen sussa!
Nattinatt
kisses-04.gif image by yescomm


Här igen

Godkvällens!
Nu har jag precis kommit hem från Kista. Åkte dit en sväng med pappa&Kajsa.
Det var väl inte tänkt att jag skulle shoppa något..  Ville mest bara hitta på något. Menmen jag fick iallafall detta;

Solpuder+borste


Najsa skor :) Inte så bra bild menmen..


Ett silverarmband som jag fick av pappsen! <3


Och här har vi mitt namnhalsband som jag beställde ifrån USA :)


 

Nu blir det kebab och film!

PUSS

 


Ångest

Igår blev det ju en utekväll.. Drack några öl vilket jag ångrar jäkla mycke! Man får inte dricka på vardagar faktist..
Jajja imorse var jag så jäkla sliten men jag åkte till jobbet ändå, fast bara fram tills efter lunch. När jag kom hem så sov jag en liten stund och efter det har jag väl mest bara kollat filmer, slappat och flätat lite. Har&är himla deprimerad typ.. Men det är förmodligen ångest mot gårdagen. Jag tänkter inte dricka på en vardag igen!
nu ska jag slappa vidare. Puss!
http://2.bp.blogspot.com/_t1pQfOPqtFY/Sb8lfD-k7zI/AAAAAAAAAmY/OBmKB7rhKdg/s400/Hangover.jpg

sschleeten

Nu drar jag till jobbet! Är nog bara där tills lunchen jag är ganska sliten efter gårkvällen. PUSS

Lill Lördag

Godmorgon allesammans!
T banej*vlarna fungerar ju fortfarande inte så jag blir hemma idag igen *fniss* Ganska skönt ioförsig.. Idag ska jag försöka ringa eller smsa Pablo vid typ 1-2 för att vecka honom. Han ska komma hit så ska vi snacka lite bajs och ta en öl typ.. Mysspyss. Och idag SKA jag lägga in bilder på rummet och mitt halsband! Jag snackar så mycket men skiten blir ju aldrig av..
Jajja det jag och mamma köpte igår blev en vit "hårig" matta.. eller typ med trådar.. Sen 3 st tavlor med blommor med lite rosa i. +Ett lakan (ljusgrå) och två ljusrosa örngott. + en vit musmatta, hade en svart innan med den svarta tiden är förbi! ;)

Igår satte jag också upp speglarna vi köpt, jag testade emd en speciell tejp men det höll ju inte.. Så inatt har jag vaknat ibland pga speglar som hamnat i golvet. Jajja jag får komma på något annat sätt att fixa detdär på!



Godmorgon

Gud så skönt att man blir hemma idag med, jag vill att tbanerna ska vara inställda hela veckan typ öhöh;)
Idag ska jag fixa småsakerna som finns kvar att göra på mitt rum. Tänkte sätta upp speglar som vi har köpt och sen om mamma vill/orkar så vill jag åka till Ikea igen för att köpa; en Stor mysig matta i ljusrosa eller nåt, en stor tavla, en musmatta och ett ljusrosa överkast eller lakan.
Inatt sov jag i mitt rum (sover ofta i mammas säng) Och det känder såååååååå mysigt! Älskar alla färger och om-möbleringen! :D
Nu har jag precis tryckt i mig 4 rostade mackor doppade i yoghurt och nu tänkte jag kolla på lite astridlindgrens filmer och fixa lite spackel i ansiktet :)
Skriver snart igen och ska visa mitt fina Namnhalsband som jag fick med i posten igår:D
PUSS
http://1.bp.blogspot.com/_RVsSQqneFzY/Sj_rKrelbOI/AAAAAAAAB20/FYfh97wZy-I/s400/sovrum3.jpg
(Tyvärr inte mitt rum, men nästan) ;)

Ouuff!

Äntligen klar med rummet! Blev skitnöjd, det är så mysigt så:) Men nu är jag så jäkla slitwn så nu tänkte jag slänga mig i sängen och käka lite frysta jordgubbar och kolla på film! Det blir nog läggdags för mig snart också.. Bilderna på rummet&Halsbandet läggarjag upp imorogn orkar inte fixa med det nu!
Nattifnatti PUSS Erica.
http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.1166/Image/helt_slut.gif

Varit duktig hela dagen!

nu har jag fasen slitit hela dagen!
Jag och mamma han också med att åka till Vällingby en snabbis. Mamma bytte en Bh jag köpte i förra veckan men jag såg häromdagen att larmet fortfarande var på så jag ville till H&M för att tabort det.
Sen fick jag ett par Leggings av mammsen och själv köpte jag en "tröjkjol" Skitläcker!
Nu är jag nästan klar med målningen i rummet, jag har tagit kort men min data på rummet har jag kopplat ur flör tillfället och det värkar inte fixa in bilderna här.
Har också ÄNTLIGEN fått mitt Namn halsband med posten som jag beställde för ca två veckor sen. Det har tagit en jäkla tid men halsbanden kommer ioförsig ifrån USA.. Jajja det är skitsnyggt iallafall! Har tagit kort på den också men ska ner och möblera om nu i mitt rum sen när datorn är på plats så kommer bilderna! :)


Sätta igång och måla

Godmorgon!
Idag blev jag hemma eftersom att tunnelbanerna inte går.. JIPPI!:D
Nu har jag rensat ur saker ifrån mitt rum och gjort klart "garderoben"
Nu ska jag börja måla väggarna rosa! Det kommer att bli sååå sexigt ihih:)
Ska ta bild sen på rummet när allting är klart! :D
Nu ska jag sätta igång, PUSS:)


19:44

Hemma ifrån Ikea igen!
Nu ska jag leka lite snickare, har köpt en sketasnygg garderob typ.. Sen imorgon ska jag måla några väggar rosa fyy vad gulligt! :D
Jajja ska snickra vidare här

http://www.dhslip.se/hantverkare.jpg





Mot Ikea!

Tjaaabaa Tjena!
Inte pallat skriva något förrän nu.. Igår var jag sliktigt slapp!  I Fredags var jag och Pablo hemma hos pappa i Stenhamra. Vi hade det skitatrevligt! Så vi sov också över där till på Lördagen. Jag ville hem såfort som möjligt så vi drog väl därifrån vid 11-12. Direkt när jag kom hem så slocknade jag i sängen och sov fram till 4. Pablo skulle komma lite senare på dagen men jag orkade verkligen inte så igår blev det en skön slappisdag! Gick och la mig igen vid 9 så idag är jag ganska så pigg! :D

Jajja idag har jag fått för mig att jag vill göra om mitt rum! Har precis fixat mig lite så snart bär det av mot Ikea! Mammsen och jag har tagit bort min garderob o fixat lite så vi får se vad vi ska köpa för något på Ikea :)

http://pinkfriday.blogg.se/images/2008/ikea_14341886.jpg

Åka mot stenhamra efter läkarbesöket


Pallade inte sova asså.. Försökte men det kändes så onödigt.. Nu tänkte jag spela lite på Spigo och sedan hoppa in i duschen!
Sen låg jag och tänkte om jag kanske ska åka hem till pappa efter läkarbesöket för att kolla hur det går med bygget osv.. Tror nog jag gör så och senare åka hem till mamma igen för lite Singstar och
trevligheter!
Man ska ju inte sova bort Fredagen! ;)

Tjockisen som älskar öl! Älskar dig pappa! <3

Fredag

Godmorgon alla barn!
Nu har jag ändrat headern på bloggen.. vet inte om jag vart såp nöjd menmen lite ändringar måste göras då&då! :)
Tänkte upp och käka lite frukost och sen försöka somna om om det går.. Jag blir hemma idag ifrån jobbet för att jag ändå ska iväg till läkaren i Bromma vid 2. Hinner inte få så mycket gjort på jobbet då så jag tänkte pyssla om mig själv hemma istället! :)
Ikväll blirdet förmodligen Singstar och ta några bira&cider. Jag fårse om det skulle bli ändrat. Kanske ska träffa Mike ikväll så allt kan hända! (:  Hörs senare. Nu ska jag käka frulle! :D

08:20

Morning morning!
Uppe med tuppen igen.. Min hundjäkel kan ju inte komma upp till sängen så han står och gnäller var 10 minut efter att mamma har åkt till jobbet.. Det går fan inte att somna om! Fett jobbigt.. Jajja nu är jag pigg iallafall, inatt har jag sovit som en stock.. Nästan :)
Nu ska jag smeta på sminket och kolla på Emil i Lönneberga som jag gör varje morgon ihihi:D
http://www.mundofree.com/cine_nordico/Emil.jpg

Avstängd från playahead buhuhuh

Kollade nyss klart på Halv åtta hos mig, mitt favvorit program tror jag faktist! :)
Jajja häromdagen blev jag iallafall avstängd ifrån Playahead, där jag fåt alla mina flätkunder ifrån, FETTTT tråkigt! Man fick tydligen inte reklama och då gjorde jag det flera gånger bara för att retas så då blev jag avstängd i två veckor buuhuh :(
Får nog gå på stan med en skylt på magen och säga "BILLIGTBILLIGT RASTAFLÄTOR" som mamma sa..
Njeaa men får hoppas att jag kanske kan få mer färgkunder etc istället.. Och med jämna mellanrum lite flätkunder, det är det som är roligt, ger mest pengar, mest arbete så jag är sysselsatt hela tiden som jag älskar! jajja jag håller tummarna för att det ska gå bra! :D
Nu ska jag stänga av datan och mysa med min kudde och Kajsabajsa (hunden)


here we go!

Tjenixen!
Som i det förra inlägget så lovade jag bilder på det jag köpt idag, vilket jag också ska visa! :D


Ojoj vet inte om man ser så bra!
Menmen köpte iallafall en bh från H&M Och två tröjor från Manhattan+ en klänning och ett scchnyggt armband på Gina Tricot :)


Klänningen från gina vart givetvis denna, vet inte om jag kommer våga använda den med den var på rea så jag köpte den fast i vit. Har spanat in den förut. Mycket läcker! :)

091124-gina


Home sweet home! :)

ÄNTLIGEN hemma igen! Nu har jag varit ute och gått i snön i nån timme eller så, satan vad kallt det var! Mina händer är helt röda :( Trodde fingrarna skulle gå av fasen! 
Jajja nu har jag iallafall shoppat lite saker till mig själv. Tänkte visa upp skiten lite senare när jag har tagit på min mjukiskläderna och varithemma ett tag!  See u soon:)
http://www.mediabistro.com/fishbowlny/original/freezing.jpg

Onsdag uppe med tuppen!

Aloha!
Uppe med tuppen även fast klockan intehunnit ringa! Och jag har redan hunnit smeta på mig spacklet ogrejjer, Det är ju riktigt härligt! :D Hade fett svårt att sova inatt, det måste fan ha varit fullmåne eller nått.. Allla vet ju att man sover sämre då och det tror jag på! :D

Nu ska jag fixa med naglarna när jag ändå hinner med det, jag orkade inte fixa med dom igår..


Det har blivit en jäkla skillnad på statistiken på bloggen.. Jag ska nog fortsätta att blogga med jämna mellanrum :)
Hur många besökare brukar ni ha? Skulle vara kul att veta:)


mamma <3 älskar dig.



Nu ska jag sova. Godnatt! :)

-.-

Hemma igen! Nu ska jag fixa naglarna och sen bara ta det j*vligt lugnt och ha det supernajs i sängen med en film! Är lite trött..

Dricka cuuula i suulen och suuula!

http://princessconsuelabananahammockk.files.wordpress.com/2009/05/solarium01.jpg

Nu drar jag och mamma till Bromma för att sola solarium. Vilket jag tycker är både äckligt&Oskönt! Menmen ska man bli brun så får man offra sig!


I <3 braids, precis!

TJänispänis. Nu har jag varit hemma ett tag! Fick sluta tidigare idag så då passar jag på att ragga flätnings-kunder etc. Vill så gärna ha en flätkund så jag får något att göra på Salongen.. +Tjäna lite pengar också dårå.. :D

Nu ska jag fläta dom få flätorna jag har kvar att göra i mitt eget hår. Gick till jobbet idag med halvklart hår, så nu ska jag fixa till lite och kolla på någon svensk rulle! Först blirdet upp & ta en cigg och släppa ut hundarna på en bajs-runda på tomten. Puss&Hej:)

http://images9.cafepress.com/product/122985029v6_225x225_Front.jpg


TJÄÄÄBBAA!

Pigg som en ärta! Nu är jag fixad och klar, ska bara försöka hinna lägga in nån eller några nya låtar i mobilen sen drar jag och jobbar. Har förmodligen en flätkund idag också smsade jobbet och sa igår. Kul! :)  Hann också ta några foton nyss på moi. Här kommer en. KRAM

19:51

Nu ska jag stänga av datan och sen ligga i sängen framför tvn tills det man kan lägga sig.. Vill inte somna för tidigt men jag är jä*ligt trött&hängig! Det blir förmodligen inge jobba imorgon men vi fårse hur jag mår imorgon..
Nattifnatti!

Älskar denna "bild" så lägger upp den!

Gammal bild på moi


Disneydags

Nu har vi precis kommit hem ifrån Citygross.
Hörde precis mammas telefon ringa så nu ska hon iväg och hämta min mobil, JIPPI! :D
Jag orkar inte följa med för att jag förmodligen börjar bli sjuk.. Jajja snällt av henne ialf:)
Nu ska jag kolla filmer käka chips och dricka cola!

http://bestoffilmotv.files.wordpress.com/2009/10/film1.jpg

Mobilen upphittad, IGEN!

Jag tappade tyvärr telefonen förra helgen men det var en ärlig liten rackare som ringe till mamma och berättade att han hittat den. Samma sak hände nu i helgen igen, och ännu en snäll rackare ringde mammsen och berätta att hon hittat mobilen. Jag har en jäkla tur och det uppskattas! :D
Nu ska jag och mammsen åka till Citygross i bromma och shoppa lite mat osv, sen vid halv fyra skulle vi möta tjejen som hittat luren vid brommaplan. Jag är SÅ jäkla glad att jag får tillbaka den igen! Nu blirdet till att sätta ett hänglåspå skiten och ha den runt halsen hela tiden!

http://msp282.photobucket.com/albums/kk273/Regina_55/smile.jpg


Alla <3 Dag

Glömde helt bort att det var alla hjärtans dag.

Mamma frågade om frukost på sängen

och jag gjorde två mackor och slängde

dom på sängen typ. Sen berättade hon att det

va alla ♥ dag så fick jag ett halsband.

Nu har jag dåligt samvete! älskar dig

mest mamma och ska gottgöra dig på något sätt idag!

DU är bäst!!!

Igår -Lördag- Fick Jag skjuss hem till mamma av pappsen. Jag sov ju över där i Fredags.. Då vart det lite partajj med Mike och pappas kompisar med bad och cider. Myycket trevligt! Tack för en skön kväll:)

Igår var jag bara hemma, det var tänkt att jag skulle vara med Pablo men jag låg mest bara och sov så jag kände att det inte var någon ide att träffa någon så det blev en härlig hemmakväll istället med hundarna! :)
Och en viktig sak är att jag bara rökte 2 cigg igår. Helt otroligt, mycket bra!
http://www.enmammasdag.com/helena/wp-content/uploads/2008/02/valentin105.jpg

Fredag

Kände att det kanske var dags att skriva lite!
För några dagar sen tog jag bort flätorna, håret har blivit ganska långt nu asså!
Jag var iväg till Salongen jag jobbar på och färgade det sen köpte jag löshår för 800:-
Vilken var jäkligt onödigt.. Ingenting vart som jag ville så nu håller jag på att fläta det igen! Jag måste vänta lite tills jag kan sluta med flätorna, håret måste bli lite längre först^^
Nu ska jag tanka ner en film sen sätta igång med att fläta håret och noppa ögonbrynen etc!
Ikväll ska jag leka med Petronella, vilket var välldigt länge sen så det blir nog trevligt!
Skriver sen typ.. KRAM Ha en riktigt bra fredag :)

Ska försöka ta lite pics också. Det var ett tag sen!

En gammal bild på mig med mitt RIKTIGA hår. Saknar det!

Mer kärlek åt folket!

Nu drar jag till Hötorget och jobbar! PUSS Erica.

Onsdag 21:28

Helloy!
Inte pallat skriva förrän nu. Har precis kollat klart på Halloween 11 och kommer förmodligen att sova i mammas säng! Vågar fan inte sova själv efter den haha .. Jajja får iallafall sova med alla mina älskade vovvsingar då också!
Idag har jag jobbat på bra! Blev klar med kunden idag som jag skulle fläta. Nu är plånboken inte så tomm längre, veeerry najs!
När jag kom hem vid ca 16;30 så har jag bara legat och kollat filmer och bara mått superbra!
Nu är jag sket trött så ska upp och ta en cigg sen mysa med kudden:) 
Imorgon ska jag hjälpa mamma på jobbet också, faasen vad jag är duktig! Blir imponerad på mig själv typ! + att jag vill ju inkassera lite stålers^^

Jajja gonatt med er slappgökar! Ha en trevlig natt in bed.
http://booyakasha.blogg.se/images/2009/mamma_40531463.jpg

20:31

Nu ska jag stänga av datan, är sjukt trött så ska bara ligga och slappa med hundarna tills Paradise Hotel börjar sen ska jag sova som en stock! Tar förmodligen sovmorgon imorn också så att jag är på salongen vid 11 istället för 10. Godnatt!

money money money

Tjännnahej!
Såg på statistiken att några iallafall har saknat mitt bloggade. Kul! :D höhö
Kom precis hem, idag kom somsagt Ewa och pappa till jobbet och färgade&klippte sig. Jag är så dum så jag stressade sönder och fixade dit Mikaela också som skulle göra rastaflätor.. Jajja jag komn iallafall igång tillslut med hennes flätor. Så nu är halva håret klart så fixar vi resten imorgon vid 10. Måste fylla på mobilen också med musik, börjar bli lite långtråkigt med samma låter nu.
Jajja har iallafall fyllt på plånboken med 600:- och imorgon får jag in mer. Affärerna rullar på så det är roligt! :D
Nu ska jag upp och röka sen hitte på något. Ska kolla om mammsen vill på bio kanske;D See u later!
http://www.sfusualsuspects.com/wp-content/uploads/1237209760fist%20o%20cash.bmp

Snart läggdags. nattifnatti

Nu blirdet snart dags att kolla på Paradise Hotel's veckofinal sen sova. Är jääkligt sugen på att få krypa ner under täcket i min nybäddade säng!
Imorgon ska jag till jobbet. Pappa?;o och Ewa kommer vid 11 så ska jag klippa&slinga bådas hår. Det blir nog trevligt! Hoppas på att man kanske får äta lunch med pappsen också eftersom att vi inte setts så ofta den senaste tiden. Wee will see! Behöver fylla på plånboken också. Den är helt tom så det blir gött! :)
http://www.myheart.se/136-325-large/vaggtext-god-natt-sov-gott.jpg

Erica bajsar snett på UGGS!



Sköna men ändå riktiga skitdojjorn som har blivit "modetrenden" nu. Hälarna blir efter ett tag helt slitna och hela skiten blir sne så det ser ut som att man går innåt med fötterna. INTE snyggt. :)


Namnhalsband -tjeck!

Nu har jag precis beställt hem ett personligt namnhalsband som jag velat ha ett tag. Nu blev det äntligen gjort och hoppas på att det kommer nångång i veckan.

Jag valde denna designen, enkelt och snygg! Kostade 299:- Som hittat! :)


Nu är jag här igen!

Aloha! Har inte skrivit på ett bra tag. Ska väll försöka att bli lite bättre på det.

Men men jag var inne på fokis blogg och såg denhär söta videon. Var tvungen att lägga upp det!


RSS 2.0