mmhhhhmm Fredag gillar vi!

Goddagens! nu är det snart dax för bira. Får se vad som händer ikväll. Nu ska jag börja fixa mig.. En kompis kommer hit snart. Skål på er!

-

Tjenis penis!
Igårkväll blev det en liten utgång men var hemma redan vid 12, ska inte dricka någon mer gång i veckorna, fyyy!
Jajja nu håller jag på att fixa med "gardiner" till lägenheten vi ska hyra ut. Har hållt på sen 12 men har mycket kvar.
Men nu måste jag fortsätta, hörs sen :-)

Godmorgon!

Jaha samma visa som alltid, igår kväll hade pappa på tvn högt (svårt att somna) Sen när han gått och lagt sig så hörn man brorsan vid datan till ca 3 på natten, efter det vaknas man av högljudda kompisar till pappa som kommer vid 8 på morgonen och skriker.. Menmen nu ska jag ut och jobba iallafall! Är lite piggare idag, så det är skönt :-)  :-D

psst

Haha kom precis in efter en halvtimmes jobb. Känner att jag är fett seg så ska nog ta plats i soffan och kollan på en film istället.
Imorgon blir det jobba igen, då är jag förhoppningsvis piggelin!

Jajja sitter och väntar på att brorsan ska komma hem ifrån träningen nu, jag beställde lite mat o ch godis som han ska få köpa till mig :-D
http://www.jatilllivet.se/bilder/film%20small.jpg

-

Jahap förra veckan tjänade jag 1000:- Och denna vecka 1000:- pluss att jag ska få 1400:- I slutet av veckan av en som är skylldig mig. Sen har jag väll ca 3000:- kvar sen är jag skuldfri! Känner mig duktig! :-D

Sen så är jag lite tom i huvet så jag skulle behöva tips om vad jag ska blogga om, några ideer??
http://www.gamereactor.se/media/forum/se/3579966_86.jpg

Godmorgon!

Har precis varit uppe vid konsum en snabbis.. Tänkte kolla lite tv sen så får vi se vad jag ska hitta på idag. Är lite seg, kanske börjar bli sjuk eller något, blir kanske bara slappa tills pappsen kommer hem ifrån jobbet och sen jobba lite.. Jajja we will see :-)

Hörs sen!

-.-

Nej nu är det färdigjobbat för idag!
Håller på att ladda ner två filmer som jag tänkte jag ska glo på men nu ska jag skutta in i duschen!
KRAMIS!
http://www.stridsrorservice.se/dusch.gif

Darin-Microphone

Favoriten just nu! ;-)


Börja blogga igen! :-)

Goddagens! Nu har jag tänkt att börja blogga igen, det är ju faktist ganska kul att kunna kolla tillbaka på alla inlägg om ett par år.

Ska försöka komma på något kul att skriva om bara i varje inlägg.. Jajja det ska nog bli bra! :-)

Tänkte berätta om helgen som varit, i Fredags så åkte jag hemn till pappsen i Stenhamra. Det blev att jag hamnade på Nästgården och tog några bira, det var väll ganska kul.. Kom hem vid 3 på kvällen sen så slocknade jag som en klubbad säl.

I Lördags så började jag&pappa dagen med att jobba, vi håller på att lägga sten vid huset och efter det så åkte jag och pappa upp till Restaurangen och åt middag.
Senare på kvällen kom Nissepisse, det var grymt länge sen man såg den bruttan så det var kul! :-)

Efter det kom det några till och det blev lite partajj, natta kom hit också så det var kul! :-)

Att dricka två dagar i rad är inte så smart så jag var lite sliten igår. Det blev till att ligga i soffan hela dagen och glo på film..

Jajja idag vaknade jag vid 8 efter att pappa och john var högljudda som vanligt så jag kunde inte somna om. Men vid 10 gick jag ut och jobbade.

Aa det var väll allt för nu Jag var inne en snabbis och plåstrade om mina knän.. Fått sår för att jag står på knäna när jag lägger sten :-( , Jajja nu ska jag ut och jobba lite igen tills pappa kommer hem. Hörs senare. KRAMIS!

Bild på mig ifrån Turkiet bjuder jag på! :-)

RSS 2.0