Abiabo

Tjenis!
Har faktist inte orkat skriva för fem öre på bloggen men jag tänkte att du ärdet väl dags igen!
I Fredags vart det partajj hemma hos Robin i Närlunda, mycket trevligt!
På lördagen drog jag och mamma på en ålandskryssning med några st.
Innan kryssningen åkte vi till Upplandsväsby för att gå på Monikas bröllop (mammas barnddomskompis)
Vid 4-5 blev det att röra sig hemmåt och hämta våran packning osv.
Krysningen var skittrolig! Men man var ju lite seg dagen efter.. Men då piggades jag upp med att vinna 1000:- på en spelgrejj så hemresan var helt okej ändå! :)
Igår var jag hemma ifrån skolan men idag gick jag dit, som tur var så hittade jag en ännu ny salong, har ju inte funkat något vidare bra på dom andra.. Är nog jäkligt kräsen! Men men nu vart det iallafall en FrisörSalong i Hötorgets Tunnelbana som  verkar vara helt okej!
Idag på vägen hem från skolan (slutade vid 11) så hoppade jag av och babbla lite med Kahlil, vart typ bara fem minuter men vi får göra en längre repris i helgen.
Nu ska jag snart åka in till Fridhemsplan för att gå på ett möte med mamma&pappa, efter det ska vi till polisen och fixa ett nytt pass till mig. Måste tydligen ha ett nytt för att man behövde ha ett som var gilltigt ett halvår efter Thailand? Jag och mamma drar ju iväg och steker snart i solen, myys! Vi ska ha det så jäkla underbart! :) Men nu ska jag snart iväg så jag ska tapå mig lite osv. Jag lägger upp några bilder från kryssningen osv, inte så många men jag hoppas det duger! :) Kramen Erica!


                                                  -Jahapp, här har vi mig påväg på båten, överlycklig? :)-


-här har vi världens bästa flicka(Mamma) ska precis ta tuben mot slussen :)-


-Så avslutar vi denna bild på mig! -

Kram!


Yeah

pigg som satan! undra om man kommer kunna somna om?:/ buhu!


yiha!



Hej igen!
Nu har jag äntligen blivit lite piggare!
I Fredags var jag ju och firade Pablo sen åkte vi in mot stan, dom skulle på krogen så jag hängde med till Hötorget och sedan vände..
Jag ville åka hem till mamma i Ängby och sjunga Singstar, vilket var skitkul! Måste verkligen göra om det nästa helg!
Senare på kvällen ringde Pablo och ville komma över så jag var och skulle hämta fyllegubben med cykeln i ängbyplan, men när han väl skulle vara där så var han bara i Alvik så jag fick cykla hem igen.
Efter att jag varit hemma 5 minuter så ringde telefonen igen, då skulle han vara där typ om 5 min så jag fick cykla tillbaka igen. När jag väl kommit dit igen så ringde jag honom och undrade vart han var, då hade Pablo åkt en station för långt dvs Islandstorget så jag fick cykla dit istället. Aja där fick jag min träning för 2009 iallafall! :)
I Lördags var det ju bytes vecka så mamma, jag och Pablo åkte mot ekerö, där släppte vi av pablo och sen åkte jag vidare hem.
På kvällen vart det partay hemma hos mig, hade skitkul!
Först var det bara jag och Kahlil.. Vi satt och kollade på lite film och tog några groggar.
Efter ett tagb så hoppade vi i jacutzin och bara.. Pablo kom  väl vid 2-3 på natten kanske?
Aja jag hade iallafall skitkul!
Igår (Söndags) Sov jag hela dagen för att vi hade badat tills kl 6 på morgonen efter, snacka om att våra kroppar vart russin haha!
Idag har jag inte heller gjort mycket, mest bara slappat.. Har haft migrän typ.. inte konstigt ioförsig efter allt badande!
Aja nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det skola kl 10 i ett par timmar! Nattinatt, Kramen Erica.

Måndag

Tjenare!
Jag är galet trött, har varit hemma ifrån skolan idag. Orkar inte skriva något speciellt nu, får bli lite senare om jag orkar det! Kramen Erica.

Fredag me like!



Ett stort grattis till bästa darl! <3 

Idag har jag bara duschat och kollat på tv hittils. Nu ska jag snart börja fixa mig och sen vänta tills mamma kommer vid halv 5. Igår lovade jag henne att vi skulle slinga hennes hår så det blir att färga mammas hår och sen dra vidare till Ekerö för att fira bästavän Pablo. Senare på kvällen ska dom vidare på krogen så då får vi se vad som händer för mig, ska kanske vara med Kahlillen men vi får se hur det blir! Kramen Erica.


Torsdag, imorgon är det Fredag ;)

Hejhej!
Igår var jag med Pablo helan dagen typ, jag åkte till skolan en snabbis bara och kolla upp Salonger vid datan. Hittade ingen tyvärr men jag gör nya försök!
Idag var jag med Pablo på morgonen, han sov över här igår, han drog ganska tidigt till skolan, jag började vid halv 11. När jag kom till skolan så gick jag till lektionen men där hade jag tydligen ingen lektion så jag gick runt och fattade inte vart jag skulle vara så sen gav jag upp och åkte till stan för att käka lunch med mamma.
Vi gick till Salens i stan, jag käkade pannkakor med sylt och grödde, så jäkla gott! Det är inte varje dag man får sån gormémat ;)
Efter att jag ätit med mamma så åkte jag hem till Ängby, när jag väl kommit hem (var galet trött) så märkte jag att min bror inte var hemma och jag hade ju ingen nyckel med mig. Så då fick jag åka ända tillbaka in till stan igen för att hämta mammas nyckel haha, SUCK! Men jag fick iallafall trösta mig med en twister.
När jag kommit hem för andra gången så deckade jag i sängen, var supertrött!
Jag sov väl till ca sex när mamma kom och sa att maten var klar. Nu har jag blivit pigg igen och kollat på en film precis jag kollade på -Mun mot Mun- Den är skitbra!
Nu håller jag på att ladda ner -Strandvaskaren- men det tar en jäkla tid, fattar ej varför.. Jajja nu ska jag lägga mig och slappa igen, tänkte hämta något att käka först och tag fram lite cola!
Jag skriver imorgon igen! Kramen, Erica.


RSS 2.0