Godnatt!

Hej igen! Nu har jag suttit vid datan i typ 3 timmar och försökt  komma på hur man gör när man ska "designa" bloggen, det tog en himla tid och är inte ens klar. Fast nu har jag iallafall fått till lite musik och lite annat :)
Mina ögon ser typ fyrkantigt nu så jag ska nog lägga mig i sängen och kolla på en film nu, är jätte trött!
Jag skriver imorgon bitti igen om vad som händer morgondagen! Ps, pajen va jättegod mamma hah :)
Här nedan är en bild på mig och mamma i gambia, underbar resa! Godnatt allihoppa nattinatti! / Erica.


Söndag

Hej alla barn!
är jeffligt dålig på att uppdatera bloggen men jag gör mitt bästa ;)
I fredags var jag hemma hos nella, det va jätte trevligt och hoppas på att vi gör om det! :)
Igår lämnade pappa mig hos mamma i ängbyplan så igår va jag bara hemma och softa med mamma , låg ioförsig på mitt rum och kollade skräckisar men det va mys :)

Idag vaknade jag väl vid halv tio kanske och började fixa mig och så, sen åkte mamma och jag till ängbybadet och solade sönder:D Va inte där så länge, vid 1 åkte vi nog tillbaka hem och la oss ute på solstolarna istället för att ge hundarna lite sällskap :) Nu börjar jag dock tröttna på solen har stekt hela dagen så jag ska väll snart hoppa in i duschen, efter det städa rummet sen lägga mig i sängen och slappa framför en film, köpte 3 st igår :) kommer knappt ihåg vilka det va men tror som heter 1=timber falls 2=doomsday 3=aligator eller nåtsånt, såg på timber falls igår den va sjukt bra så titta på den tycker jag:D

Men nu håller mamma på att göra paj till mig, henne och min bror hah så ska gå och hjälpa henne nu tänkte jag, jag skriver ikväll också hadet det en toppendag med sol& kanske bad? :) Love / Erica.

hade tråk :)


Natural or not?

Jag använder..
(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
( ) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika rengöringssmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
( ) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 4

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 6

Totalt: 12

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Sista mötet

Hej allesammans, har varit dålig att skriva i bloggen tyvärr men nu blir det nya tag :) Idag hade jag mitt sista möte på maria ungdom, jag åkte fast för fyllekörning på pappas moppe för skitlänge sen och hamnade på sjukhus så jag och min familj har gått nån kurs eller något i månader. Så det var välldigt skönt att veta att det är över nu efter typ 30 möten! :D imorn ska jag träffa nellis och innan det ska jag jobba med pappsen:D



Imorgon ska jag gå upp vid cirka 9 och börja jobba stenhårt med pappa, (vi bygger om och river huset) han ska bygga två st hus så det finns mycket jag kan göra för att betala av mina skulder :D Men nu ska jag käka glass och kolla på fråga olle haha, skriver imorgon, kram på er! /Erica


Bad day

Hejsan.
Igår hade jag en sjuukt trevlig kväll, hadde väl kunnat varit bättre men men. Vi va hemma och mig några stycken och badade jacutzi, sen p nått skumt sett så hade dörren låst sig, vi har typ ett handtag med kod så man inte behöver ha nyckel. Det har hänt förut för pappa attdörren har låst sig och då slog han sönder en ruta för att klättra in, dum som jag är så gjorde ju jag samma sak igår..Så när jag skulle klättra in så halkade jag typ så mitt ben hamade på glaset som fanns kvar, nu har jag skärt upp hela benet typ och handen.. Imorse när pappa kom hem så fick han en chock typ, han sa vi skulle till akuten direkt så nu har jag sytt tre stygn på handen och 8 på benet.. Det gjorde så jäääääääääääääkla ont när dom skulle bedöva dom tog liksom spruter i hela skiten haha det gjorde så ont så jag grinade så jag skratta hahaha! inte kul nu blir det kryckor i nån dag och hoppas pån att det läker snart.. är fan handikappad nu, inte kul ;p
Men nu ska jag,pappa och min bror till restaurangen och käka. Jag skriver nog lite senare :) Kram på er! Erica.

målat den 23 maj 2009 :)


shuuhu

goddgens alla barn!
Nu sitter jag här och väntar på att bästis isabelle ska komma! Jag har precis kommit till pappa typ i stenhamra, ikväll blirdet partajj och bada jacutzi igen och ha kul som fan med dans och sjunga haha :) idag när jag vaknade så mlade jag lite på väggarna i mitt rum, lägger upp några bilder på det här åvanför :) puss på er! Erica.

En vettig dag :)

Hej hej alla! Idag vaknade jag vid 9, tänkte somna om men behövde jobba ihop lite Pengar till att betala av några skulder hehe:) så jag har hjälp pappa med att gräva, städat hans bil invändigt och tvättat limosinen för att han hade en körning idag, så nu har vi precis lämnat av några vid viking line färjan:) nu ska vi bara åka till södertälje och köpa en taklucka:) ikväll tänkte jag bara vara hemma och mysa framför tvn med mamma:) jag skriver igen lite senare, kram på er sötnosar!

15 Maj 2009


Vi kör väl en repris i helgen babes?:D


when love takes over you're screwed.

Hej allihoppa!
Inatt har det varit en lång natt, haft svårt att sova.. imorse så blev det tjaffs igen med pojken så nu ger jag upp.
Det är bara bita ihopp och hoppas på att det går över.. Men men idag ska jag och mamma till enköping och hälsa på min mormor, hon behövde hjälp med flyttning tror jag.

I helgen hoppas jag på mer dans och sjungande i jacutzin som förra helgen! Roligaste helgen på länge med mina favoriter :) Jajja nu ska jag börjafixa mig och sen åka, jag lägger in några bilder ifrån förra helgen :) Kram på er! Erica.

Välkommen till min nya blogg :)

Hejsan allihoppa! Det har ju blivit så populärt med att blogga, så jag tänkte väll att jag också skulle pröva på det!
Jaaså, Idag har jag varit inne i stan med mamma och letat efter en salong som jag kan praktisera på efter sommaren, vi var väl på kanske 6 salonger och alla tackade nej :(  Min skola har redan fixat en salong till mig som jag var och besökte igår, men den var jag inte nöjd med! Men nu har jag berättat att jag vill ha en annan praktikplats så jag får hoppas på det bästa att dom ska fixa en annan salong :)
Nu är jag bara hemma och har precis ätit middag, jag väntar på pojken.. Mamma var iväg idag och hyrde filmen "bröllopsduellen" så det blir väll till att kolla på den ikväll och mysa framför tvn :)
Ja det va väll allt för mig idag, hadet bra Kram på er. Erica

RSS 2.0