Livet leker och jag älskar det!

Godagens allihoppa!
Idag vaknade jag vid 3, fett skönt att få sova ut!
Igår var jag på fest i Närlunda, der va en toppenkväll, träffade massoe jag inte träffat på länge osv.. Tyvär åkte jag hem ganska tidigt, menmen det kanske var bra! :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men ska iallafall förmodligen vara med bästakompis Pablo.
Igår hann jag inte skriva, eller jag tänkte väl inte på det,, Men igår träffade jag iallafall Malin på dagen, mycket trevlgt, vi satt bara i solen och pratade, myspys!
Snart ska jag, bror och pappa upp och äta på restaurangen, men jag skrver imorgon igen!
Puss&Kramen Erica.

Mami, Papi & Bror, i will always love you forever and ever

Hej flickor och pojkar, nu var det några dagar sen jag skrev, Men är somsagt hos pappa denna vecka och sitter inte så mycket vid datan.
Lördag- På kvällen fick jag skjuss av Kenneth (pappas jobbarkompis) till Söderströmsväg, jag skulle hem till en kompis som heter Anders, det var supertrevligt, där träffade jag Sandra, världens härligaste tjej, måste träffa henne snart igen. Hon och Anders bor där ihop nämnligen..Aja efter att jag varit där ett tag så skulle dom viare till någon fest dom ville att jag skulle med på, men jag skulle till Blackeberg, det va tydligen någon fest därr. Så jag va på väg till bussen men märkte att jag precis missat den..Då passade jag på att gå in på restaurangen i Stehamra och jobba någon timme tills nästa buss kom.. Men det var galet kul att jobba, det kom massor som jag kände så jag jobbade till 00:30. Efter att jag slutat drog jag med Isabelle (bästavän), Sara,Jesper, Linda, Daniel och Patrik, kommer inte ihåg resten. Aja vi gick iallafall er till stranden där jag bor och skulle bada, alla bangade ju förståss.. utom jag och Sara. Superskönt var det! :)
Efter badet gick vi hem till Jesper, det var en jäkla bit att gå.. Där var vi mest bara och prata&softade.. jag kom hem vid ca 06:00 sen morgonen. Mycket hände denna kväll som jag ångrar haha men men det var en toppenkväll med nått eler några missag..Fast man måste glömma och gå vidare s löser det sig:)
Söndags- På dagen så kom Ruben hit, satt mest bara och snackade och hade trevligt nere vid stranden med jimmy och kim.. Senare på kvällen vart det blå lagunen med några vänner, var inte säker på om jah orkade gåut den kvällen men så vart det.. När vi kommit dit och jag fattade att det skulle bli dötrist där så åkte jag tillbaka med bl.a Micke&Angelica.. Orkade inte vara kvar ville bara hem och sova..
Måndag- Igår var jag fortfarande jättetrött efter söndagskvällen då ja var uppe till kl 6Hann städa nån eller några timmar också så igår var det en riktig skön slappisdag!
Tistag- Vaknade jag vid 12, nu är jag utvilad och hoppas på en utekväll idag. Mycket slappa har det vlivit ett tag nu så idag måste jag nästan ut.. Sen hade jag lovar Linnea att åka till Grönalund idag.. Men med tanken på vädret och att jag var så trött igår så tror jag vi hoppas det.. Kanske kan gå imorgon eller på Torsdag istället..
Juste, igår kom Ellen (Kenneths dotter) och frgade om hon kunde få vara hundvakt åt joshi idag och låta han sova över där tills imorgon, så självklart får hon det! Ikväll måste det hittas på nått kul, jag är utvilad, piss och har hundvakt så det blir nog så :)
Nu efter att jag vaknade vid kl 12 så har jag bara legat och slappat framför en film - Hannibal Rising- Ingen toppenfilm. den va välldigt seg.. MEn nu ska jag röka en cigg sen vila nån timme så jag okar vara vaken längre ikväll thi.
Jaja, jag skriver imorgon igen om jag inte glömmer, vilket jag inte ska göra denna gång! :) Puss på er, ha en superdag! Kramen Erica


Glöm gårdagen, lev idag och be för imorgon

Aloha igen!
Ja, igår var jag ju ute, åkte väl hemmifrån vid ca 22:00
Det vart ingen toppenkväll precis.. Sen var jag ju tvungen att tamed Yoshi, min lilla hund, eftersom att mamma inte ville passa honom. `Fast hade jag vetat att kvällen skulle sett ut som den gjorde hade jag aldrig tagit med honom.
Jag åkte till Brommaplan, några ringde och sa att jag skulle komma dit, så när jag kom hem till Filip var massa där, vi hade mycket trevligt osv,  senare på kvällen kom det en kille fram till mig hela tiden och sa att jag skulle dra där ifrån, han ville inte ha mig där.. Ingen aning varför. Jag var ju fär för några dagar sedan också då han gjorde samma sak.. Tillslut tröttnade jag och skulle precis dra, då kommer hans kompis fram till mig och säger igen att jag ska dra därifrån så fick jag en smäll i ansiktet vilket gjorde hela kvällen till en jäkla cirkus bara. Jag vart skitförbannad och alla försökte stoppa mig, skulle bara fram och snacka med honom men senare så drog han, sen fick jag veta att han hade slagit en annan tjej till. Det gjorde ju inte saken bättre.
Aja tycker iallfall synd om Filip.. Jag hoppas att han inte blir utslängd från lägenheten efter allt härj..
Jaja dit ska jag inte åka tillbaka igen efter vad som hände igårkväll.. Tack till Robin och Denice som tog hand om Yoshi medans jag var borta.. Tack till alla som var på min sida!  Guld värt!
Jajja, nu ska jag börja packa ihop lite kläder osv, ska snart åka till pappa i Stenhamra..Har precis städat på rummet så att det blir skönt att komma till ett nystädat rum nästa vecka igen :)
Men somsagt nu ska jag fixxa mig och packa lite sen åka. Ikväll ska jag träffa några vänner i Stenhamra.. Fårse vad som händer senare på kvällen om jag drar ut eller stannar i Stenhamra. Men jag skriver antingen imorgon eller lite senare idag :) Hadet toppen ! Kramen Erica.


angel

Hej allihoppa!
Idag vaknade jag vid 10, gick upp och åt frukost, gick ut med hundarna så dom fick kissa lite, efter det så gick jag och la mig någon timme medans Yoshi var med mamma.
Nu har jag precis duschat, innan det har jag fixat och städat osv bara.
Idag får vi se om det blir någon utgång, jag hoppas på det iallafall, men då måste jag ta med Yoshi, alla gillar honom så det blir toppen!
Nu ska jag städa och så lite till sen ska jag väl börja fixa mig osv,
vi hörs! Kramen Erica.

I'm to strong for you baby

Aloha!
Igårkväll vart det ju utgång, vi var några st hos joppte i Bromma, för det mesta var det trevligt men mot slutet vart jag lite för härjig haha alla ville kolla på film utom jag så det sög, menmen, idag har jag och mamma varit i Brommaplan och skulle hämta ut min lön jag fick när jag jobbade på ålderdomshemmet i blackeberg, men när vi kom dit så såg mamma att man inte kunde hämta ut pengarna förens imorgon så då får vi göra ett nytt försök!
Förutom att vi åkte till brommaplan så har jag bara slappat i sängen framför tvn och tagit hand om min baby Yoshi, nu sitter jag och kollar på Twiligt, efter att jag sett klart på den så kör jag nog på fler filmer, idag blir det slappmode :)
Snart sk vi äta så jag ska gå och kolla klart på filmen, jag skriver ikväll igen!
Kamen Erica.


You are not alone.

Godagens!
Igårkväll tänkte jag bara ligga och softa i sängen framför tvn, men självklart vart det inte så;P Jag åkte till brommaplan och träffade några, sedan gick vi hem till Filip som har en lägenhet i bromma. Kvällen var väll inte så jätte kul.. Men ska förgöka att göra ett nytt försök ikväll igen. Nu sitter jag och väntar på att Pablo ska ringa så vi kan mötar i Brommaplan, men som vanligt är han bakis och seg så jag får väll vänta ett tag till ;p 
Idag- Jag vaknade vid halv 12 och gick direkt ut och solade med mamma, så idag har jag stekt litegrann, har inte blivit speciellt brun men härligt var det! Sen passade jag på att klippa Molle&Kajsas tassar så nu är dom klippta och fina! :)
Jag skriver antingen ikväll igen eller imorgon, det beror på hur pigg jag är när jag kommer hem.
Ha en trevlig dag så hörs vi! Kramen Erica.


Movie

Yoshi


Nu har det blivit kväll och jag är grymt trött! Ska försöka att orka titta på film med mamma innan jag ska lägga mig, tänkte egentligen gå ut men det orkar jag inte! Så nu blir det filmdags -Marly och jag- Tror jag den heter sen blir det läggdags!
Jag skriver imorgon igen, vi hörs! Kramen Erica!

Take me to heaven please.

Tjäbba Tjena!
Nu har jag och mamma precis kommit hem ifrån vetrinären i Bromma, Molle våran ena hund har typ ögoninflamation så vi var tvugna att kolla upp det och min Yoshi fick sin andra valpspruta så nu kan han leka och träffa alla hundar! :)
Allting gick på 1200:- fett dyrt, jag förstår inte varför..
Aja, du har jag Spikat in Grönalund med Linnea nästa vecka på Tisdagen, vi kommer att ha toppenkul! Inte många som vågar åka allt men du gör det så det kommer att bli super!
Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och softa framför en film, jag skriver igen lite senare:) Kramen Erica Bringmyr.

Time for bed



NattiNatti nu är det läggdags för mig, är supertrött! Äntligen har jag sålt vattenpipan jag hade, jäkligt billigt men nu har jag blivit av med den iallafall! Godnatt, jag skriver imorgon igen, hadet bra Kramen Erica!
9ie0qhyh9.gif

Pic's



-Jag tar hål i ärtan's här navel, Sonny hade så klen hud så piercingen inte ens gick igenom dock-


-Jag, Erica sitter och schteker i jaccutzin med en iskall :)-


-En superkväll hemma hos Tommy i Solna, hade mycket roligt med min darl-

What makes you happy?

Aloha!
Ber om ursäkt för att jag är så kass på att upptadera bloggen, jag har ju varit hos pappa i en vecka och då sitter jag nästan aldrig vid datan.
Denna vecka har varit helt underbar, varje dag har varit drag och haft kul med folk!
Tänkte lägga upp lite bilder jag inte hunnit lägga upp under veckan.

Idag- Jag vaknade precis, kl (16:25) jag har varit skittrött ända sen iförregår. Igår natt var jag och några uppe till kl 6 och härjade hemma, vi badade och hade mycket trevligt.. Måste bara berätta en sak haha, min pappa har riktiga handklovar på inne i sitt sovrum ¨fråga inte varför¨´ haha! Så n är det var massa hemma hos mig så tyckte dom väl att det kanske kunde vara kul att prova på, efter att dom hade satt på den ena märkte Alexander att det inte bara var leksaker. Efter en stund kom en annan och satte på den andra hahah! Efter att dom alla fattade att det inte var leksaker så kom "hemlig" till mig och frågade hur man öppnade dom, själkvklart vågade jag inte ringa pappa och fråga vart nykeln var kl 05:30 på morgonen typ, Så jag och han gick ut till garaget och försökte knipsa upp dom, men efter som det var riktiga handklovar funkade det inte.. Sedan försvann han någonstans och jag glömde helt bort allt detdär, dagen efter berättade pappa att hans mamma hade ringt pappa och frågat hur man fått upp dom typ? Dom ringde till brandkåren och försökte få hjälp med att få upp dom, men eftersom att han inte satt fast i någonting utan bara i båda händerna så gjorde dom inget, så dom fick upp dom hemma något vis, jag tror att dom slipade dom. Och dagen efter så fick vi veta att nyckelnhade suttit på moppenykeln vi hade använt hela dagen! SUCK! Haha aja det va en toppenkväll och en supervecka. Nu ska jag städa rummet sedan ska jag lägga upp lite pic's!
Lot of love, Erica.


Härjkväll yes!

Aloha !
Igår var det en toppenkväll! Några va hos mig och vi bada jacutzi. Jag var aspigg, var typ uppe till6 haha. Men detdär ska vi göra om igen:)
Nu har jag precis kommit till mamma, fick åka med pappa och några för att dom ändå skulle åka in till stan. Nu ska jag bara packa ihop lite saker jag ska ta till pappa, sen efter det så ska jag förmodligen till abrahamsbarg med pablo. Malin, Pablo jag och Linus skulle hitta på något ikväll, så vi får se hur det blir med det!
Tack till Pablo, Malin, Josefine, Isabelle, Sonny, Esmat, Sara, Linus  Denice och Robin för en superkväll! Malin din härjis haha, du e skön bruden:)
Jag skriver igen imorgon, nu ska jag upp och sociala mig med mammsen :) Love Erica.


-stor och liten käkar bone :)-

Same dream every night

Hallå där!
Jag är kass på att uppdatera bloggen, nu ska det bli skärpning!
Igår var jag och mamma på bio i Vällingby och såg Johan Falk, den var jätte bra, måste ses!
Efter att vi hade varit på bio så va väl kl runt 21:00, då åkte vi hem, jag bytte bara kläder sen åkte jag till Ekerö för att träffa Pablo. Vi drack lite öl och kollade film och bara mös, härligt härligt :)

I tre-fyra dagar har jag hållt på att göra "Rastaflätor" på mig och igår vart jag äntligen klar! Har jobbat hårt som fasen ;)

Idag ska mamma ha lite folk här, ca 20 pers blir det väl, min barndomskompis ska komma hit också, Pernilla, tänkte egenteligen åka till Grimsta för att gå på fest hos Mika. Men eftersom att dom ska komma så måste jag stanna hemma, det blir nog toppenkul också med lite karioke osv :)
Imorgon är det planerat att jag och några kompisar ska hem till min pappa i Stenhamra för att bubbla lite Jacutzi, det blir nog myspys! 
Men men nu ska jag börja städa rummet så jag skriver igen ikväll, jag lovar! Kramen Erica.


-Jag var bara tvungen att lägga in den här, haha så jäkla söt vännen!-

One day at the time



Hola!
Hann inte skriva igårkväll hade fullt upp.
Igår va jag och mamma i Kista och shoppade lite, sakerna jag köpte vart;
Byxor från Gina,
Vita shorts HM,
6 st tröjor,
Smink,
Bh,

och sist ett par örhängen.
När vi var åkte hem, då vi nåästan var framme så gjorde jag dagens goda gärning!
Jag har ju jobbat på ett ålderdomshem, sen såg jag och mamma en snubbe som gick på trottoaren, mamma sa "Oj vad det där ser jobbigt ut"
jag sa, " SHIITT DE E EN SOM BOR DÄR JAG JOBBADE!" haha
Så jag bad mamma att ringa hemmet och kolla om dom saknade en boende..
Och så var det förståss, dom tackade för hjälpen sen kom en polisbil och hämtade honom.
Jag vart överstolt *fniss* ;)
Men nu ska jag till Ekerö Centrum och fixa lite med Isabelle, det va ett bra tag sen vi umgicks!
Förhoppningsvis så ska jag börja fläta håret idag också, måste få det gjort nu!
jag skriver lite senare när jag och Yoshi kommit hem! ;) Kramen Erica!

Something Beautiful

Aloha igen!
Jag har varit usel på att skriva dom senaste dagarna men har haft fullt upp!
Aja nu har jag iallafall fått min älskling -Yoshi- det är nog det bästa köp jag gjort! Nu har jag haft honom i två dagar. Han är så jäkla söt och mysig..
Har redan börjar åka buss och t bana med honom för att vänja honom osv.. Allting går som planerat!
Idag har jag åkt hem till pappa för att hämta lite saker som jag haft under veckan jag nu bott där, när jag kom dit packa jag ihop lite saker och sedan fick jag åka med pappa hem han skulle ändå till Jula. Vi stannade en snabbis och käkade på donken, supergott!
Nu är jag hemma igen.. Mamma och Daniel (bror) är och handlar på citygross nu, när dom kommer tillbaka så ska jag och mamma åka till Kista för att shoppa&gå på bio är det tänkt! Daniel va snäll och kunde pappa Yoshi så länge ! :)
Jag tänkte skriva igen när jag kommit hem ifrån Kista, ska försöka komma ihåg det också! :)
Lägger in en bild på min sötnos som mamma tog igår! <3




RSS 2.0