Tisdag

Shululu!
Då har det blivit kväll och dags för läggdags men tänkte skriva några rader först, skulle ändå kolla när bussen går imorgon :)
Idag gick jag upp som vanligt vid 06.20, bussen gick vid 07.00. Görst käkade jag sen slängde jag på mig lite kläder och målade ögonfransarna lite.
Idag har det varit ännu en toppendag, har varit pigg och glad så dagen har gått hyffsagt fort!
Sluttade jobbet vid 14.00 då jag åkte till Ekerö en snabbis för att hämta pengar till pappa av Angelica. Men det vart bara av och på bussen sen åkte jag hem igen. när jag kom hem gick jag ner til stranden med pappa för att bada en snabbis innan vi skulle jobba här hemma med bygget. Vid badet träffade jag några st och snackade skit osv sen gick vi upp igen! :)
Nu när vi jobbat klart så ska jag sova, är grymt trött.. Imorgon börjar jag 07.30 så jag måste upp ännu tidigare, suck! Hehe.. Men det blir bra för då får jag sluta tidigare!
Nu säger jag nattinatt för mig och skriver igen imorgon. Love Erica.



-En härlig bild på papi-

Yoshi!

Aloha!
Har inte skrivit sen i Torsdags men nu är jag igång igen!
Tänkte berätta lite som hänt sedan dess.
I fredags jobbade jag som vanligt till halv tre. Efter det åkte jag hem, va lite med pappa och hans kompisar innan dom skulle till Jungfrusund och festa lite..
När vi sen kom hem igen satte vi oss alla fyra och snackade osv, mycket trevligt!
Senare på kvällen kom massa över och badade jacitzi, det va najs faktist..
Lördag- på Lördagen skulle Angelica hem till mig för att vi skulle sola på stranden och sen på kvällen åka till blå lagunen.
Jag och Angelica trodde att pappa skulle skjussa oss dit med båten eftersom att han va ute med några kompisar då, men hade tydligen inte tid.. Men men vi gick ner till stranden och mötte på Malin, sen kom Robin.. Som fixade en bil vi kunde åka med. Så löste sig det! Kvällen va skitrolig, länge sen man hade en sån kväll faktist! Kanske vart lite mycket öl, jag vet inte haha..
Jag va mycket med Pablo, en kompis, han va kanske dragen så honom fick jag ta hand om men det va mycket trevlig kväll!
Såklart vart jag sist kvar av alla domjag kände, jag och Main träffade några utlänningar där vi vart kompis med haha så jag hängde kvar med dom till ca   04.00 Då va jag himla tött+ att jag skulle upp och jobba vid 06.30, inte kul!
Fast jag var ganska sliten på Söndagen så jag jobbade fakktist inte.
Idag- Idag gick jag upp 06.30 och åkte med bussen som gick vid 07.00 till jobbet, va inte alls trött så jag va bara pigg och glad! :)
Idag åkte vi ut med båten med dom boende, (fördom som inte vet jobbar jag på ett ålderdomshem)
Det var väl inte speciellt kul för att det va så jäkla varmt ute!
Jaja efter jobbet åkte jag till stan för att köpa lite grejer, men så vart det inte.. jag köpte bara två piercingar till läppen sen åkte jag till Brommaplan och beställde sushi ,mums!
Pappa och kenneth var snälla och hämtade mig i Bromma för att jag inte orkade åka buss i värmen..
Nu är jag hemma, pappa  och jag gick ner till stranden en stund där jag träffade malin och snackade lite skit en stund.


Nu har äntligen pappa fixat AC i våran låda vi bor i, haha det har varit galet varmt så har fått sovit ute på veranden..
Aja nu ska jag och pappa ut och jobba lite med husen, (bygger ju om)
Sen måste jag bara berätta att det är dagar kvar tills jag får min hund! Nu har jag föresten bestämd ett namn, Den ska heta Yoshi :D men men jag skriver imorgon igen, nu blir det till att jobba&slita!
Kramen på er. Erica


Isse&Erica Long Time Ago And stil Best Friends! <3

Torsdag 25/6


Hejhej flickor och pojkar!I
dag vaknade jag 07:15, käkade som vanligt, slängde på mig kläder och cyklade till jobbet. Jag var ganska trött idag på dan.. Det är säkert värmen men det har varit en bra dag ändå!
Igår när jag slutade så glömde jag att jag skulle skriva, men ska berätta lite kort om gårdagen. Efter jobbet åkte jag till lundhagen tror jag det heter? Och träffade Angelica, Malin, Denice, Robin och Maria, det va mycket trevligt att träffa dom igen, det va ett jäkla bra tag sen!
Så vi satt vid stranden och bara solade och njöt:D Jag prutade till mig en glass för 4 kr, så det vart perfekt! ;)
Idag efter jobbet har jag inte gjort speciellt mycket, jag slingade mammas hår , det vart mycket bra! Sen har jag väl bara käkat thai-mat och slappat!
Nu ska jag gå och vila lite så jag orkar upp till jobbet imorgon igen!
Juste, på lördag blir det blå lagunen med bl.a Angelica&Pablo, Får se vilka fler det blir. Men jag ska iallafall upp tigigt på lördag och slänga mig på stranden och ta en kall öl thah! :D Någon gång på dagen skulle pappa också lämna oss med båten till blå lagunen, så helgen blir nog toppen!
Dock jobbar jag på Söndag, ska jobba in lite timmar som jag har klantat bort, gått tidigare osv.
Men nu säger jag hej då för mig! Jag skriver igen imorgon! Kramen Erica.

Have a nice day!

Hej alla glada! Igår orkade jag inte skriva efter jobbet. Jag slutade vid 2 och efter det åkte jag till bromma och tog lite blodprover, jag mötte angelica en kompis för vi skulle åka till stranden med några. Det var mycket trevligt och skönt, så i sommar blir det att vara mycket med angelica och vara vid stranden när jag har fått min hund, det kommer att bli en toppensommar tror jag! Efter att vi hade varit vid stranden, vi åkte hem vid 5 så kom min mamma och hämtade oss i vällingby. När vi var hemma igen så åt vi tacos och efter det åkte mamma och jag till barkaby, vi skulle in en snabbis på ikea för att köpa lite saker till min hund som kommer snart:) vi köpte en fett gulligt camofluage tält, ska lägga in bilder på den när jag kommer hem sen vart det två hundskålar med en krona i botten, ursnyggt! :)kommer inte ihåg om det blev något mer. Vi har ju köpt det mesta redan.. Eller juste, två däck köpte vi också till en cykel jag hittade på vägen hem från jobbet igår haha! Så efter att vi hade kommit hem meckade vi en timme eller två med att byta deck på cykeln haha! Igår var det en toppen dag faktist. Varför kan jag inte tala om, men mamma vet varför i allafall. ;) Idag vaknade jag kvart över 7 när mamma väckte mig, då åt jag först frukost, tog en cancercigg, slängde på mig lite smink och sedan cyklade jag till jobbet vid 07.50 :) idag har dagen gått supersnabbt, vi har varit ute och gått mycket i det fina vädret:) nu ska jag snart sluta, tänkte jobba lite längre idag så jag får se när jag slutar idag! Nu ska jag fortsätta jobba så jag skriver lite senare idag:) kram på er! Love erica.

Godmorgon

Hej allihoppa, egentligen hinner jag inte skriva nu, men jag tänkte bara berätta lite om idag:)
Ska nu till jobbet. Igår fixade jg så att jag bara får jobba förmidagstider, skönt!
Idag ska vi ut och åka båt vid ett med dom boende, mycket trevligt! :D Mer hinner jag inte skriva! Jag skriver igen lite senare efter jobbet! Ha en toppendag, kramen Erica

I like!


Godmorgon allihoppa!
Nu har jag tagit lite bilder på det vi köpte igår.
Först en hund väska, en asgullig säng,
och ett fint blått koppel med halsband. Så nu är jag väl förberedd när han kommer! Jag la in en bild på -ozzy- också, visst är han söt??? Längtar galet mycket! Men nu ska jag fixa mig lite sedan åka till jobbet. Jag skriver igen när jag kommer hem, slutar vid 19:00. Kramen Erica.

Godkväll!

Hej igen!
Ännu en gång så fastnade jag självklart vid datan och försökte fixa med bloggen, jag har fixat lite grann iallafall, men en lång bit kvar!
Jag hinner inte lägga in några bilder på mitt inköp idag till hunden som snart är min, men jag tänkte att jag lägger inte dom imorgon.
Jag börjar jobba imorgon vid halv ett (ålderdomshem) så förmodligen lägger jag in lite bilder och skriver på morgonen eller efter jobber, slutar vid sju.
Måste gå och lägga mig nu så jag är pigg och glad imorgon igen! Kramen! Erica.

It's hard

Hej allihoppa! Jag vet, min blogg ser hemsk ut! Jag har försökt fixat och trixat men det går inge vidare. Nu har jag suttit här ett tag, känner att jag måste ta en paus. Jag skriver igen lite senare ikväll! Kram på er! /Erica

Spikat!

Klicka för att se nästa bild

Jippi!! Nu har vi varit och kollat på lilla -ozzy- som han nu heter. Så fort jag såg honom så visste jag att han skulle bli min! Är helt överglad, nu har vi tingat honom också och lagt handpenning 2000:-, så nästnästa fredag blir han min!! Jag ska åka med mamma och hämta honom direkt efter jobbet!
Vart så ivrig efter vi hade varit där så vi tog en tripp till bromma ZOO och köpte lite saker. Mamma tyckte jag skulle takort och lägga in på bloggen så det är väl något jag får göra! hehe :)
Nej men nu är jag superglad, han va så söt alltså!! Jag lägger upp lite bilder efter att jag har käkat middag.
Juste, jag tänkte inte att den skulle heta -ozzy- tänkte kolla lite på internet efter några namn man kanske kan tycka är bra, ni får gärna komma med förslag, skulle lätta på trycket lite! :) 
Kramen Erica.


Again

Hej igen,
Självklart så fastnade jag med att första fatta hur man designar bloggen mer, suttit här ett tag nu, har väl ändrat lite men mer får det bli imorgon!
Nu börjar jag bli supertrött så vi hörs imorgon! Kram och Godnatt. LOVE/ Erica


söta bilder


Frågor+Svar

Allmänt test 1

Hur bor du: Varannan vecka mamma/pappa
Brukar du komma i tid: Nästan alltid.
Hur lång är du: 1,68.5 cm
Kan du laga mat: Hell yeah!
Vad jobbar du med/pluggar du: Frisörlinje
Vad har du på dig just nu: ett nattlinne
Har du någon fobi: Ingen speciell tror jag.
Hade du en bra kväll igår: Absolut, tog det lugnt med mina hundar!
Vilket är ditt senaste inköp: Cola som vanligt (beroende)
Din favoritdryck på morgonen: Cola
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa, skulle handla
Har du sovit i din egen säng inatt: Självklart.
Vad hade du sönder senast: Min senaste lur typ!?
Vem snackade du med senast: Kajsa (min hund) :)
Varm favoritdricka: Inget
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Cola
Alkoholhaltig favoritdricka: Öl
När gjorde du senast något riktigt dumt: cirka tre dagar sen..
Saknar du någon just nu: Ja, gjort länge..
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Vara tyst, med mig ska man prata!
Någon jag stör mig på: En brud, länge gjort, men det är glömt nu.
Intressen: Umgås, Slappa hemma är en favorit också.
senaste person du kramade: Bästisen
Senaste person du ringde: Bästisen
Senaste person som ringde dig: Bästisen
Vad drack du senast: Cola
Vill du ha barn: Ja, när man är runt 20-25 kanske.
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja, då blir jag 18, då börjar livet!
Har rakat dina ben någon gång: ett par gånger, ja..
Är du sugen på något nu: Cola, cola & cola!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Ingen.
Använder du hudkräm: Inte ofta
Attraheras du av män med skägg: Japp!
Micro-pop eller poppa själv: Inget utav det.
Brukar du baka: Bakade bullar idag faktist, inget jag brukar göra men men
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, nu är jag i min slapp-period, mycket skönt att var själv ibland.
Vilken låt lyssnade du senast på: Låtarna ifrån min blogg.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Molle&Kajsa, mina hundar.
Vad tycker du är äckligt: Pappas fett hihi
Har du pengar på mobilen: Alltid!


Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest? Fan, tror jag
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ingen för tillfället.
Var köper du dina matvaror ifrån? Citygross, konsum eller ica?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nej oftast vill jag själv vara med.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En shoppingtur med kläder och annat smaskens!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Säkert, ingenting jag lagt på minnet.
När var senast någon stötte på dig? Idag påväg till konsum haha!
Vad åt du till middag senast? Thaimat
Kan du vissla? Nej..
Tittade du på tecknat när du var liten? Alltid!
När flög du senast? En vecka sedan.
Pratar du några andra språk? Engelska
Har du gråtit offentligt? Självklart.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja!
Vad har du med dig in på bion? Cola
Vad har du för väder? Det är kväll, ingen aning faktist!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Syslöjd eller hemkunskapen.
När sov du senast på golvet? Jadu, no idea!
Vilken är din favorit drink? Cola
Gillar du din boendesituation? Absolut, variera är det bästa jag vet!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Olika, ibland mindre ibland mer.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Olika, det går i perioder
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Mycket förut, nu är det tilllåtet
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18! Jippi!
Tror du på liv på andra planeter? Ja det gör jag faktist
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ta nya tag, allting löser sig alltid!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Lätt!
Tycker du om att krama folk? Självklart!
Äger du en digitalkamera? Har kamera i mobilen
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Kommer inte ihåg vad som heter men några st ialf.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej är själv likadan.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nejnej!
Är du mörkrädd? Vissa tillfällen kanske..
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, läppglans & busskort.
Äntligen klar!!



 


mår toppen!

Aloha!
Igår var det ju midsommar men jag stannade faktist hemma med hundarna och tog det lugnt. Det va väldigt skönt så ingenting jag ångrar.
Idag åkte pappa till dalarna med några kompisar så egentligen skulle jag varit hundvakt åt pappas kompis mimmie, men så vart det ej, den stannade kvar på ekerö :/ Men mimmie tyckte jag va så gulligt att jag skulle ställa upp så jag fick 100:- kr iallafall heh!
Efter att pappa hade åkt så städade jag pappas hus och sedan ringde mamma som kom och hämtade mig och min bror. Isse,Patrik och micke kom förbi en snabbis och lånade gitarrhero men vi skulle ju precis åka så det blev inte så mycket träffande mer än en cigg.
Nu har jag varit hos mamma ett tag och käkat thaimat, urgott!
mamma ringde på en anons om en hund idag som vi ska åka och kolla på imorgon, FETT SÖT! Såfort jag såg den så viste jag att den ska bli min!
Imorgon åker vi till tyresö och kollar på min blivande bejbi :D
Efter att vi varit i tyresö så ska vi till citygross i bromma och handla mat för veckan, tänkte smita in på djuraffären där också och kolla in lite saker jag ska köpa sen också, västa,halsband,säng osv, myspys!
Hunden är leveransklar vecka 28 samma vecka som jag slutar jobba på ålderdomsghemmet så det blir perfekt!
Hoppas att jag är lika tagen imorgon av hunden som jag såg på bilderna , love  it! Nu ska jag lägga mig i sängen med lilla kajsa och kolla film. Jag skriver imorgon igen om hur det gick osv. Lägger in länken på hunden så får ni se hur söt den är!!!!!!!!!!  LOVE/Erica.

http://www.blocket.se/vi/22254190.htm

Ännu en fin sommardag:)

Godmorgon. Sitter nu på bussen på väg till jobbet, börjar vid halv 1 idag. Är väl ganska pigg new jag har precis vaknat så det blir nog bättre snart:) idag slutar jag vid 7, då ska förmodligen pappa komma och hämta mig i blackeberg med motorcykeln. Några av hans kompisar skulle åka idag så skulle vi typ åka till donken, mycket trevligt:) men jag skriver igen lite senare:) love erica

Niceprice

Godkväll allihopa!
Nu har jag precis käkat middag med pappa,kajsa och min bror, idag vart det grillat med potatissallad som nästan alltid hehe.
Idag på jobbet har det varit ännu en super dag, det känns bättre för varje dag som går faktist.. Idag kollade vi på nått midsommarfirande dom hade i cafét där, det va väl kanske inte så jätte skojj men dom boende tyckte ju det, så vad jag man inte för söta gamlingar hehe (a)
Efter jobbet idag (slutade 14:30) så åkte jag till ekerö för att träffa pablo, vi tog bara en glass för jag tänkte åka hem och jobba lite med pappa, men så vart det ju inte..
Nu har jag iallafall precis käkad middag med pappa,bror och kajsa, det vart grillat med potatissallad, blä, som det blir ganska så ofta eftersom vi inte kan göra något mat här nu :p

Är jäkligt glad för att imorgon jobbar jag på eftermiddagen, så imorgon ska jag ha en sköööööööön sovmorgon och lång.

Menmen idag vaknade jag ju vid halv 7 imorse så nu är jag lite seg, har mina grannar här ocksån (10 år) och det gör inte saken bättre. Men nu tänkte jag ta lite cola och slappa i sängen framför tvn.
Jag skriver nog lite senare igen, Love Erica.

Toppen väder!!

Godmorgon på er. Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Jag vaknade kl halv sju, bussen gick 06.59. Jag är ovanligt pigg idag, kanske är det vädret jag vet inte:) snart är jag vid drottningholm, längtar fan till jobbet haha helt otroligt! Efter jobbet åker jag till en kompis men det får nog bara bli en film hos han för jag tänkte åka hem sen och jobba med pappa. Har fortfarande skulder att betala, nu är det typ 3.000 kr. Som jag måste betala tillbaka till pappsen. Men vi får se hur det blir om jag jobbar med honom idag. Juste! Snart är det ju midsommar, någon som kanske vill dela med sig om vad du ska göra? Bara att skriva så svarar jag så fort som möjligt. Men nu måste jag sluta, nästa hållplats är bromma. Nen jag skriver efter jobbet igen, slutar runt 2 och får ej ha mobilen. Vi hörs senare! Kramen erica.

Love it!

Hejhej!
första dagen på jobbet var super! tiden bara sprang iväg och gamligarna  är så söta haha!
sakerna jag fick göra var nog så jag skrev innan, jag är så jäkla pratig av mig så jag känner mig redan hemma där hehe!
imorgon börjar jag vid 8, har varannan dag kvällstid och varrannan dag på förmiddagen. Nej men allting känder faktist jätte bra!
Efter att jag hade slutat vid fyra så åkte jag hem till mamma i ängbyplan och packa ihop lite kläder osv så tog jag hundarna och åkte hem till pappa i stenhamra. Det är så himla jobbigt att åka komenallt med hundarna, alla stirrar för dom låter hela tiden haha! jajja det är tur att man inte behöver göra det s ofta.
Nu sitter jag i soffan med hundarna och ska slappa hela källen , kollar på Mean Girls nu men det blir nog en tidig kväll eftersom jag typ ska upp vid 7 imorgon..
Efter jobbet imorgon ska jag hem till en killkompis -pablo- och kolla film, mycket trevligt :)
Längtar tills på lördag när jag får träffa min älskling-isabelle-
Men nu ska jag logga ut, jag skriver imorgon på bussen påväg till jobbet. Ha det super kramen Erica.

Första dagen på jobbet.

Godmorgon!
Vaknade inatt vid 4 och va skitpigg! Ioförsig så gick jag och la mig vid 8.. men i Thailand är det ju 6 timmar frammåt, så förhoppningsvis så är jag pigg och glad min första dag på jobbet!
Jag sökte om sommarjobb för ett tag sen och som tur vad fick jag en plats! :D
Idag ska jag börja kl 10:00 vid blackeberg, ett ålderdoms hem, kommer bli skitmys typ haha!
Sakerna jag ska få göra är ; att vara sällskap och gå promenader med dom boende, mata och diska, haha kommer bli toppen!
Vecka 25-27 blir det så det ser jag fram emot!
Sen har jag tjatat klart på pappa med dethär med hund. Nu ska jag äntligen få en hund, jag vill ha en liten chihuahua som jag länge velat ha, och nu under domhär tre veckorna jag ska jobba så ska jag leta gärnet! Den ska bli min lilla bebis :D
Men men jag ska snart dra jag har precis fixat mig osv, jag skriver senare om hur det va första dagen på jobbet och lite så :)
Lägger in några bilder från thailandsemestern med mamma också här neranför ! Kramen Erica.



-utsikten ifrån våran bungalow-



-Jag klar för utgång med godmat och shoppping-



-Här har vi världens bästa mamma<3-






Home sweet home!

Hej allihopa! Nu har jag och mamma äntligen kommit hem efter en lång natt i Thailand-Bangkok! Det var tydligen ca sju timmar tills planet skulle gå efter att vi hade tagit planet från -Lamai- till Bangkok så vi satte oss och käkade på Burger King, SUPER gott det va !
Sen kom den långa flygresan men det gick toppen, både jag och mamma sov mest så det gick bra.
När vi gick av planet på arlanda var det ju hur trist väder som helst! Fast som tur é har vädergudarna sagt att det ska bli lite bättre imorgon så det får vi hoppas på!
Vi kom hem imorse vid 09:00, då slocknade jag direkt i sängen igen med molle&kajsa(hundarna) som jag längtar efter galet mycket! :D Nu ligger jag bara och jäser i sängen och kollar på Mamma Mia filmen och väntar på kebaben vi beställt:)

Jag skriver lite senare om jag inte är allt för trött, Kramen Erica.


-Jag i poolen-

HEEEM

JAAAAAAAAA snart hemma!! sitter i bankok just nu kl e 00.15,  vi far nog ga pa om ca 20 min, nu har  vi varit pa flygplatsen i typ 7 timmar, jobbigt! nu vill jag bara hem till min sang och mina hundar!!! nu ska mamma logga in men imorgon nar jag kommit hem lagger jag in massa bilder  Kramis Erica

hem

Shuhu, nu har vi precis checkat ut fran varat rum (12:00) Planet gar vid 5 tror jag det va, och da aker vi forst till bankok sen maste vi vanta dar i ca 4-5 timmar, suck! Men det gar nog snabbt och bra hoppas jag. Det ska bli javligt skont att komma hem till molle och kajsa, men nun ska vi ata lunch! Kramnis jag lagger in bilder imorgon, massor ;)

soft

hejhej igen! samma sak idag, mamma och jag har legat och stekt i solen idag och spelat kort,badat ,druckit och atit gott! Nu ska vi satta oss och kaka middag, vi orkar inte kolla nagra affarer idag sa det blir att sitta langre pa resturangen och spela kort olite sant, kanske ga runt och variera jag vet ej. Slut for mig, imorgon lagger jag nog in alla bilder. Kram Erica :)

monday ")

hej igen nu orkar jag inte skriva pa engelska igen jag fick lite klagomal sist haha!
Nu har det gatt annu en dag med sol och bad, bade mamma och jag har brant oss sa vi va lite fortsiktiga idag. Och igarkvall var det skitvarmt pa kvallen sa jag shoppade bara lite.. vi drog hem vid 8 typ, sen slocknade jag..
Men nu ska vi snart ut och kaka middag pa stranden, myspys :D Vi brukar ju aka ivag med en 'tucktuck' fast idag struntar vi idet och kol.lar lite i narheten bara. Men jag skriver imorgon igen nu edet utgang. Kram Erica.
(ska lagga in alla bilderna om nagon dag nar jag har tid :))

haha Thai

Hello again, it's easyer to write on english, i'm in thailand hehe.
well, we came here yesterday, mum and i were really tierd after the planetrip, so we was on the beach only a fue ours, and after that we went out and shopping little, i get shoes, one piercing, one skirt, that was all i think.
Today we has been on the beach all day, and also little with the pool! So nice. And for lunch we took salad and 3 biers on the day, veeeeeeery nice!
Now i'm fixed up to go out and shopp osv. see u later i write again tomorron, :)
Ledsen for min daliga engelska men jag tror ni get it ;) Kramis Erica!

framme

hejsan,nu sitter jag pa flygplatsen i thailand-bangkok, trodde inte att jag skulle logga in nagot men dt blir nog sa, jag skriver nog lite varje dag heehe. nu roppar dom upp att vi ska ga till gaten, men jagg sskkriver imorgon igen, kram erica


Thai

Hejsan allihoppa! Jag vaknade vid halv tio och började packa, du ska vi snart gå. planet går från arlanda vid halv 3 tror jag, sen landar vi i bankok, så måste vi vänta där i ca en timme till nästa flyg.
Jag längtar galet mycket! Nu har jag precis fixat mig och tagit på mig mjukisdressen så det blir skönt på planet! :D
Men nu säger jag hejdå för mig jag skriver igen när jag kommer hem den 14juni.
Hadet så bra i sverige medans jag ligger på playan i thailand med en iskall öl ;) haha Kram på er! /Erica. Juste mobilen stannar hemma, så dom som kan mammas nummer så är det bara att smsa dit om ni vill någort:)

Kommer sakna dig isabelle min ängel! <3


(Mami och jag )


Imorgon smäller det!

Och så var det kväll då,
Idag åkte jag till troxhammar för att säga hejdå till min favorit isabelle! Jag har verkligen saknat dig! Men när jag kommer hem och du kommit hem från strängnäs så ska vi vara med vrandra mycket, längtar!!
Efter det åkte jag hem till pappa för att hämta lite hårprylar osv, det va ju svinkallt idag och regnade gjorde det också, inte kul!
Men nu ska jag gå och lägga mig, orkade inte packa idag så jag ska gåupp vid 9 imorgon, mamma skulle vecka mig då så hinner jag att packa osv. Tunnelbanan härihfrån går halv 12, då åker vi till t-centralen och tar arlanda tåget på 20 min.
Nu känner jag att det är på gång!!
Hörde att det va runt 31grader i Thailand så jag och mamma kommer att ha en underbar vecka med sol,bad och shopping! Längtar som fasen!
Gondatt allihoppa jag skriver imorgon innan vi åker hemmifrån :)
Kram /Erica.


Packa inför Thailand

Godmorgon allihoppa!
Självklart kunde jag inte somna om idag heller när mamma väkte mig, suck!
Tänkte hoppa in i duschen nu och sen börja packa inför resan imorgon till Thailand, längtar!!
Vi kommer att ha det så underbart mamma :)
Men nu måste jag sätta igång, jag skriver senare!
Love/Erica.

frågor&svar

Haha detta trodde jag aldrig, har typ blivit beroende av att blogga!
Vill skriva hela tiden typ men men.. här kommer några faktafrågor som jag tyckte var kul att svara på iallafall :)

Utseende: look at the picture :)
Hårfärg: varierar från dag till dag haha
Ögonfärg: grön,blå,brun typ
Längd: 1,68,5 cm
Skostorlek: 38
Ålder: 17


Kärlek:
Har du en tjej/kille just nu? nej :(
Gillar du någon? nej men jag saknar kärlek!
Vem? -
Har du haft sex? ja tyvärr, skulle vilja vara oskuld igen.
Har du haft många förhållanden? nej det kan jag inte påstå


Smak & Stil:
Vad har du på dig nu? Ett nattlinne typ, brukar ha det hemma när jag är slappis :)
Hur ser dina trosor/kalsonger ut? vita med snobben
Har du någon BH? nej inte för tillfället.
Storlek? det återstår och se :)
Hur beskriver du en ''fjortis"? skiter i sånt, men för mycket smink då.
Hur beskriver du en "plugghäst"? en som pluggar gärnet och vill komma nånstans i livet? :)
Har du bytt stil någon gång? varje dag tror jag, det är kulö att variera tycker jag :)
Vem är din förebild?  Jag själv ;)


Bad Days:
Har du rökt? ja
Har du snusat? ja
Har du gjort något olagligt? ja
Har du slagit någon ner till marken? ja
Är du allergisk mot något? pollen, räknas det?
Tror du på Gud? knullar gud i huvet.
Har du en bästis? ja, och den bästa!
Är du vegetarian? det är nog det sista jag skulle vara.
Är du olydig? ibland
Har du varit med om ett stort gräl? absolut.


Välj:

[]mjölk/saft[x]
[]Ibumetin/Alvedon[x]
[]katt/hund[ x]
[x]cykla/gå[]
[x]öl/vin []
[]kanin/hare[x]

Orkar du med en sista fråga? sjeeelvklöört!
Är du snygg?  ja? vad är det för fråga? hih:D

Pics'

HAHA hittade nyss massa gamla bilder, jag lägger upp några st här :)

-pappa i min säng men mina trosor haha-



-min kritvita älskling! haha, isabelle bästis-

-jag? fråga inte vad jag gör-

-Jag igen, saknar håret :(-


Skriver ikväll Kram! /Erica.

Helt slut!

SATAN detdär var en jobbig promenad! Gick ju kanske bara i en timme men jäkligt fort, jag vart himla orolig där ett tag jag tappade bort mig, har aldrig gått dendär rundan så det vart lite läskigt där ett tag, men sen tillslut så hittade jag hem igen :D
Nu är jag helt slut! Har städat hela dagen sen denhär promenaden, hundarna är helt döda haha men nu ska jag ligga och slappa, det är jag värd! :)
Love/Erica.





långpromenad

Hej igen!
Skulle bara säga att jag ska ut med hundarna på en långprommis, vilket jag aldrig har gjort typ?! Haha är fett med glad så jag kände att jag kan offra mig ;) Näe men jag måste skärpa mig nu, och röra lite på mig, det är ju playan09 snart ;)
Skriver ikväll! Kram på er! /Erica.


Onsdag

Godmorgon!
Nu har jag precis kommit ut från duchen och sugt i mig en canser cigarette haha, idag tänkte jag nog bara softa inomhus med tanke på vädret. Jag ska nog lägga mig i sängen och kolla film med hundarna! Men snart slipper jag dethär skitvädret för på Fredag åker jag och mamma till Thailand, det ska bli superunderbart asså!
Men nu ska jag ha lite slappmode så jag skriver lite senare :)
Love/ Erica


(Jag och ena sötnosen Molle)

Tisdag !

Hejhej!
Imorse vaknade jag väl vid 08:00 när pappa skulle till jobbet han härjar fett mycket så sedan dess har jag varit vaken, suck!
Idag så har jag städat hela dagen och färgat hår, vi ska ju spränga hemma hos oss så hela jävla dagen idag har jag lyssnat på en borrjävel, hadde skitont i huvet senare på dagen, och pappa sa att dom skulle hålla på imorgon också så jag åkte hem till mamma igen :)
När jag kom hit vid 6 så gick jag direkt och la mig, supertrött!
Igår kände jag bara för att åka till pappa så jag bad honom att komma och hämta mig med motorcykeln, och kan man tänka sig, det gjorde han ;) Vi åkte en sväng istan och tog en glass i solen, sen åkte vi hem :)
Nu ska jag kolla vidare på 50 first date på 6an, en riktig superrulle ;)
Jag skriver igen imorgon, Kram påer! /Erica

Been there, done that!

Godmorgon!
Vaknade vid halv 8 idag när mamma skulle ge mig medicinen, kunde inte somna om så efter det gick jag upp och käka frulle sen ut i solen en stund. Passade också på att ta in tvätten mamma hängde ut igår :)
Idag runt 11 ska jag in till mammas jobb i hötorget och äta lunch med henne, efter det ska vi köpa en bikini på gina tricot med leopardmönster, mycket fin! :)
Egentligen ska jag ju vara på min salong denna vecka som skolan hade fixat åt mig, men jag var ju där för nån vecka sen och hälsade på där, jag gillade det verkligen inte! Så jag hoppas att skolan ska försöka hitta en annan salong åt mig som ligger närmare och är lite bättre.. Den här veckan ska vi ha en "prov-vecka" på salongerna vi fått men eftersom jag inte var ett dugg nöjd med min så blir det väl ledig den här veckan. Och nu är det bara 5 dagar kvar tills jag och mamma ska åka till Thailand, längtar som fasen! :D
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova lite till eller kolla på tv. Jag skriver lite senare igen!
Ha en superdag! Kram /Erica.

RSS 2.0